Manchester United – Crystal Palace 24/11, odds, stream, speltips

Manchester United
vs
Crystal Palace
2018-11-24 16:00 Premier League
Bästa matchoddsen
Vinstchans
Odds för Manchester United – Crystal Palace
Matchfakta och matchinfo

Avspark 11-24-2018 16:00

Lördagen den 24 november kommer Manchester United att möta Crystal Palace med avspark 16:00 i Premier League.

Speltips Manchester United – Crystal Palace

 På de matcher vi tycker är extra intressanta tar vi fram bettingtips som du kan satsa på. Rekar du kan ta del av när du ska satsa på Manchester United-Crystal Palace eller andra matcher, utan att det kostar dig en krona. Kika in under vår sida om speltips för att lägga ett bet på någon annan match än Manchester United-Crystal Palace.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i Premier League

Manchester United har gjort 6 mål totalt hemma denna säsong i Premier League, ett snitt på 1,50 mål/match.  På de 4 hemmamatcher som Manchester United spelat denna säsong så har man släppt in 7 mål totalt och per match blir det 1,75 mål i snitt.

Crystal Palace har ett facit med 1,25 gjorda bortamål i Premier League på de 4 bortamatcher man spelat under säsongen. På bortaplan har Crystal Palace i genomsnitt släppt in 1,00 mål på de 4 bortamatcher man spelat.

Totalt har Manchester United producerat 15 mål i Premier League under säsongen som har gått. På de 9 matcher laget spelat så har Manchester United ett snitt på 1,67 gjorda mål per match. Under den gångna säsongen har Manchester United ett facit med 16 insläppta mål på de 9 matcher som spelats i ligan. I snitt har Manchester United släppt in 1,78 mål per match.

Bortalaget Crystal Palace har under säsongen i Premier League totalt gjort 5 mål i de 8 matcher som man har spelat. Det innebär att Crystal Palace har ett snitt på 0,63 gjorda mål i varje match. Under den gångna säsongen i ligan så har Crystal Palace släppt in totalt 9 mål. Detta innebär att Crystal Palace har ett målsnitt på 1,13 insläppta mål totalt under de 8 matcher som spelats under säsongen i Premier League.