MIBR – Faze Clan 18/9, odds, streaming, speltips

MIBR
vs
Faze Clan
21-09-18 19:00 Brasileirão
Faze Clan
Bästa matchoddsen
1 2.05
2 1.72
Vinstchans
Odds för MIBR - Faze Clan
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-09-18 16:38:21. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Så spelades MIBR – Faze Clan i Brasileirão

MIBR och Faze Clan möttes den 21-09-18 med matchstart 19:00 i Brasileirão.

Oddsen inför MIBR - Faze Clan

Kikade vi på oddsen inför mötet i Brasileirão mellan MIBR och Faze Clan så var Faze Clan oddsfavorit att vinna matchen. Spelbolaget Unibet gav då det högsta oddset till 1.72 gånger pengarna på Faze Clan som vinnare. Faze Clan var som sagt favorit inför detta möte och de 2 spelbolagen i vår oddsjämförelse gav ett snittodds på 2,05 gånger pengarna.

MIBR var spelbolagens under dog i mötet mot Faze Clan i Champions League. Och det bästa oddset på en vinst till MIBR gav Unibet till oddset 2.05. Nederlagstippade MIBR var som sagt ingen favorit i mötet mot Faze Clan och i snitt gav ett spel hos de 2 spelbolagen ovan oddset 1,71.

Det högsta spelet på ett kryss i mötet mellan MIBR och Faze Clan kunde du betta på hos till intressanta gånger pengarna. Att MIBR - Faze Clan skulle kryssa gav inför matchstart oddset 0 i snitt om vi kikar hos de 2 spelbolagen i vår oddsjämförelse.

Poängfacit MIBR

På 0 spelade matcher har MIBR nu 0 insamlade poäng i event. Detta innebär att MIBR i snitt tar 0 poäng per match på hemmaplan.

Denna säsong har MIBR ett bortafacit med 0 poäng på 0 spelade matcher i event. Så här långt har MIBR ett poängsnitt på 0,00 poäng per match på bortaplan.

På 0 spelade matcher så har MIBR håvat in 0 poäng under säsongen i event. Lagets snitt per spelad match ligger därmed på 0,00 poäng.

Poängfacit Faze Clan

Faze Clan har håvat in 0 poäng så här långt på 0 spelade matcher i Brasileirão. Detta innebär att MIBR i snitt tar 0 poäng per match på hemmaplan.

Faze Clan har på bortaplan denna säsong 0 inhåvade poäng i Brasileirão på 0 spelade matcher. På bortaplan har Faze Clan tagit 0,00 poäng per spelad match.

Faze Clan har i Brasileirão ett facit på 0 poäng på 0 spelade matcher under säsongen. Faze Clan har ett snitt på 0,00 poäng per spelad match.

Poängstatistik för MIBR - Faze Clan

Ett kryss i matchen betyder att de fem senast spelade matcherna för MIBR har resulterat i 0 vinster, 0 förluser och 0 kryss. Faze Clan har på lika många matcher spelat ihop 0 vinster, 0 förluster och 0 kryss.