Motivade.Trust Gaming – OB Esports x Neon 30/6, odds, livestream, speltips

Motivade.Trust Gaming
vs
OB Esports x Neon
OB Esports x Neon
Bästa matchoddsen
1 1.63
2 2.15
Vinstchans
Odds för Motivade.Trust Gaming - OB Esports x Neon
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-06-30 15:20:07. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Matchinfo Motivade.Trust Gaming – OB Esports x Neon i 30 juni

Motivade.Trust Gaming och OB Esports x Neon i The International SEA Qual. med matchstart 13:45 den30 juni.

De bästa & högsta oddsen inför Motivade.Trust Gaming - OB Esports x Neon

Inför matchen mellan Motivade.Trust Gaming och OB Esports x Neon i The International SEA Qual. så var Motivade.Trust Gaming spelbolagens favorit att vinna om vi kikar på oddsen. Och det högsta oddset på Motivade.Trust Gaming hittade du hos Unibet till 1.63 gånger pengarna. I snitt låg oddset på en vinst till Motivade.Trust Gaming på 2,15 gånger pengarna, hos de 1 spelbolagen som finns med på vår lista ovan.

Oddset på nederlagstippade OB Esports x Neon låg som högst på 2.15 hos Unibet. I vår oddsjämförelse på detta möte så gav de 1 spelbolagen i snitt oddset 1,63 på OB Esports x Neon som vinnare.

Hos spelbolaget så hittade du det högsta spelet på matchen mellan Motivade.Trust Gaming - OB Esports x Neon i Champions League till gånger pengarna. I snitt gav de 1 spelbolagen, i oddsjämförelsen ovan, ett odds på 0 att Motivade.Trust Gaming - OB Esports x Neon skulle kryssa matchen.

Poängfacit Motivade.Trust Gaming

Motivade.Trust Gaming hemmafacit så här långt i The International SEA Qual. är 0 inspelade poäng på 0 matcher. Motivade.Trust Gaming har ett hemmafacit med 0 poäng per match.

Motivade.Trust Gaming har ett bortafacit i The International SEA Qual. med 0 poäng på 0 spelade matcher. Detta innebär att Motivade.Trust Gaming har ett poängsnitt på bortaplan med 0,00 poäng per match.

0 poäng har Motivade.Trust Gaming än så länge håvat in under den gångna säsongen i event, på totalt 0 spelade matcher. Motivade.Trust Gaming har därmed ett poängsnitt per match på 0,00.

Poängfacit OB Esports x Neon

OB Esports x Neon har ett hemmafacit i The International SEA Qual. spelat 0 matcher och har 0 poäng i tabellen. Detta innebär att OB Esports x Neon har ett hemmasnitt på 0 poäng per match.

0 poäng har OB Esports x Neon i bortafacit så här långt på de 0 matcher man spelat i The International SEA Qual.. Så laget har ett bortafacit med 0,00 poäng per match.

På 0 matcher har OB Esports x Neon spelat in 0 poäng denna säsong i event. Och har ett facit på 0,00 poäng i snitt per match.

Poängstatistik för Motivade.Trust Gaming - OB Esports x Neon

Ett kryss i matchen betyder att de fem senast spelade matcherna för Motivade.Trust Gaming har resulterat i 0 vinster, 0 förluser och 0 kryss. OB Esports x Neon har på lika många matcher spelat ihop 0 vinster, 0 förluster och 0 kryss.