Motivade.Trust Gaming – Team Mystery 12/5, odds, livestream, speltips

Motivade.Trust Gaming
vs
Team Mystery
Team Mystery
Bästa matchoddsen
1 1.04
2 8.70
Vinstchans
Odds för Motivade.Trust Gaming - Team Mystery
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-11 02:33:06. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Så spelades Motivade.Trust Gaming – Team Mystery i Dota Pro Circuit - Sydostasien lägre divisionen

Mötet i Dota Pro Circuit - Sydostasien lägre divisionen mellan Motivade.Trust Gaming och Team Mystery spelades den 12/5 matchstart med start kl. 04:00.

1X2-oddsen på Motivade.Trust Gaming - Team Mystery

Inför matchen mellan Motivade.Trust Gaming och Team Mystery i Dota Pro Circuit - Sydostasien lägre divisionen så var Motivade.Trust Gaming spelbolagens favorit att vinna om vi kikar på oddsen. Och det högsta oddset på Motivade.Trust Gaming hittade du hos Unibet till 1.04 gånger pengarna. Motivade.Trust Gaming var som sagt favorit inför detta möte och de 1 spelbolagen i vår oddsjämförelse gav ett snittodds på 8,70 gånger pengarna.

8.70 var det högsta oddset på nederlagstippade Team Mystery som vinnare i mötet mot Motivade.Trust Gaming. Och detta odds kunde du spela på hos Unibet. I snitt gav de 1 spelbolagen i vår lista oddset 1,04 att Team Mystery skulle ta en oväntad seger.

Ett spel på krysset mellan Motivade.Trust Gaming och Team Mystery gav som högst inför matchen och som du hittade hos . Ett kryss mellan de två gav i snitt, hos det 1 spelbolagen vi jämfört oddsen från, 0 gånger pengarna.

Poängfacit Motivade.Trust Gaming

På hemmaplan har Motivade.Trust Gaming samlat ihop 0 poäng så här långt på 0 matcher i Dota Pro Circuit - Sydostasien lägre divisionen. Detta innebär att Motivade.Trust Gaming i snitt tar 0 poäng per match på hemmaplan.

0 poäng har Motivade.Trust Gaming facit så här långt på 0 matcher i Dota Pro Circuit - Sydostasien lägre divisionen. Och detta gör att Motivade.Trust Gaming har ett poängsnitt på bortaplan med 0,00 poäng per spelad match.

Motivade.Trust Gaming har ett facit denna säsong i Dota Pro Circuit - Sydostasien lägre divisionen med 0 poäng på de 0 matcher som laget spelat under säsongen. Motivade.Trust Gaming har därmed ett facit med 0,00 inspelade poäng per match.

Poängfacit Team Mystery

Team Mystery har i Dota Pro Circuit - Sydostasien lägre divisionen 0 spelade hemmamatcher 0 inspelade poäng. Laget har med det ett facit på 0 poäng per spelad match hemma.

På bortaplan har Team Mystery i Dota Pro Circuit - Sydostasien lägre divisionen tagit 0 poäng på 0 matcher. På bortaplan så har Team Mystery därmed tagit 0,00 poäng per match under säsongen.

Team Mystery har tagit 0 poäng i Dota Pro Circuit - Sydostasien lägre divisionen under säsong, på 0 spelade matcher. Team Mystery har ett snitt på 0,00 poäng per spelad match.

Poängstatistik för Motivade.Trust Gaming - Team Mystery

Ett kryss i matchen betyder att de fem senast spelade matcherna för Motivade.Trust Gaming har resulterat i 0 vinster, 0 förluser och 0 kryss. Team Mystery har på lika många matcher spelat ihop 0 vinster, 0 förluster och 0 kryss.