Movistar Riders – eMonkeyz 26/7, odds, speltips, streaming

Movistar Riders
vs
eMonkeyz
21-07-26 20:00 LVP
eMonkeyz
Bästa matchoddsen
1 1.18
2 4.25
Vinstchans
Odds för Movistar Riders - eMonkeyz
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-07-23 12:11:38. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Matchfakta Movistar Riders – eMonkeyz i LVP

Movistar Riders och eMonkeyz möttes den 21-07-26 med matchstart 20:00 i LVP.

De bästa & högsta oddsen inför Movistar Riders - eMonkeyz

Kikade vi på oddsen inför mötet i LVP mellan Movistar Riders och eMonkeyz så var Movistar Riders oddsfavorit att vinna matchen. Spelbolaget Unibet gav då det högsta oddset till 1.18 gånger pengarna på Movistar Riders som vinnare. Snittoddset på favoriten Movistar Riders, hos de 1 spelbolagen, låg på 4,25 gånger pengarna.

Ett spel på eMonkeyz, som var nederlagstippade hos spelbolagen, kunde du spela till 4.25 gånger pengarna hos Unibet. Om vi jämför oddsen från de 1 spelbolagen i vår oddsjämförelse så gav ett spel i snitt 1,18 gånger pengarna på eMonkeyz som vinnare.

Ett kryss mellan Movistar Riders och eMonkeyz gav som högst gånger pengarna. Ett odds du kunde spela på hos . I snitt gav de 1 spelbolagen, i oddsjämförelsen ovan, ett odds på 0 att Movistar Riders - eMonkeyz skulle kryssa matchen.

Poängfacit Movistar Riders

Movistar Riders har tagit 0 poäng så här långt i LVP på 0 spelade matcher. Ett facit som innebär 0 poäng per spelad hemmamatch.

På bortaplan så har Movistar Riders under säsongen 0 insamlade poäng på de 0 matcher laget har spelat i event. På bortaplan så har Movistar Riders därmed tagit 0,00 poäng per match så här långt.

Movistar Riders har på 0 matcher tagit 0 poäng denna här säsongen i event. Per spelad match så har laget tagit 0,00 poäng i snitt.

Poängfacit eMonkeyz

På 0 matcher i LVP har eMonkeyz nu 0 insamlade poäng. Och ett hemmafacit som innebär 0 poäng per match.

På bortaplan så har eMonkeyz i LVP under säsongen 0 inspelade poäng på 0 matcher laget har spelat. På bortaplan så har eMonkeyz därmed tagit 0,00 poäng per match under säsongen.

EMonkeyz har i LVP 0 poäng på 0 matcher totalt. EMonkeyz har därmed denna säsong ett poängsnitt på 0,00 poäng per match.

Poängstatistik för Movistar Riders - eMonkeyz

Matchresultatet innebär ett kryss i båda lagens facit. Det innebär totalt 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Movistar Riders, och 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster på fem matcher för eMonkeyz.