Nemiga Gaming – Creepwave 19/11, odds, speltips, livestream

Nemiga Gaming
vs
Creepwave
21-11-19 18:00 Champions League
Creepwave
Bästa matchoddsen
1 2.95
2 1.45
Vinstchans
Odds för Nemiga Gaming - Creepwave
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-11-19 17:46:34. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Matchinfo Nemiga Gaming – Creepwave i Champions League

Nemiga Gaming och Creepwave gjorde upp den 19 november. Matchen spelades i Champions League med matchstart 18:00.

De bästa & högsta oddsen inför Nemiga Gaming - Creepwave

Inför mötet mellan Nemiga Gaming - Creepwave i Champions League så talade spelbolagens odds för en seger till Creepwave och betway gav då det bästa oddset till 1.45 gånger pengarna. Av de 2 spelbolagen i vår oddsjämförelse så var snittoddet 2,75 på Creepwave som vinnare mot Nemiga Gaming.

Unibet gav det högsta odds på Nemiga Gaming, som var nederlagstippade mot Creepwave, till 2.95 gånger pengarna. I snitt gav de 2 spelbolagen i vår lista oddset 1,40 att Nemiga Gaming skulle ta en oväntad seger.

Ett spel på krysset mellan Nemiga Gaming och Creepwave gav som högst inför matchen och som du hittade hos . De 2 spelbolagen i vår oddsjämförelse gav i snitt oddset 0 gånger pengarna på ett oavgjort resultat mellan Nemiga Gaming - Creepwave.

Poängfacit Nemiga Gaming

Nemiga Gaming har på hemmaplan i Champions League spelat 0 matcher och har 0 poäng i tabellen. På hemmaplan har Nemiga Gaming ett snitt på 0 poäng per match.

0 poäng har Nemiga Gaming facit så här långt på 0 matcher i Champions League. Detta gör att Nemiga Gaming har ett bortafacit med 0,00 poäng per match.

I Champions League har Nemiga Gaming 0 poäng på 0 spelade matcher totalt. Nemiga Gaming har under säsongen ett snitt på 0,00 poäng per match.

Poängfacit Creepwave

Creepwave har ett facit i Champions League där laget så här långt har tagit 0 poäng på 0 spelade matcher. Hemma har Creepwave ett snitt på 0 inspelade poäng per match.

Creepwave har ett facit med 0 poäng i Champions League på 0 spelade bortamatcher. Och detta innebär att Nemiga Gaming har ett snitt på 0,00 poäng per spelad match på bortaplan.

Denna säsong har Creepwave i Champions League håvat in 0 poäng på 0 spelade matcher. Creepwave har därmed ett facit på 0,00 poäng per match.

Poängstatistik för Nemiga Gaming - Creepwave

Matchresultatet innebär ett kryss i båda lagens facit. Det innebär totalt 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Nemiga Gaming, och 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster på fem matcher för Creepwave.