Nemiga Gaming – Trident Clan 23/6, odds, speltips, livestream

Nemiga Gaming
vs
Trident Clan
Trident Clan
Bästa matchoddsen
1 1.18
2 4.75
Vinstchans
Odds för Nemiga Gaming - Trident Clan
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-06-23 14:10:12. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Matchinfo Nemiga Gaming – Trident Clan i The International E. EU kval

Nemiga Gaming och Trident Clan möttes den 21-06-23 med matchstart 15:00 i The International E. EU kval.

1X2-oddsen på Nemiga Gaming - Trident Clan

Inför mötet mellan Nemiga Gaming - Trident Clan i The International E. EU kval så talade spelbolagens odds för en seger till Nemiga Gaming och Unibet gav då det bästa oddset till 1.18 gånger pengarna. Spelbolagen gav i snitt oddset 4,63 att Nemiga Gaming, favoriten hos de 2 spelbolagen, skulle planenligt vinna matchen.

Ett spel på Trident Clan, som var nederlagstippade hos spelbolagen, kunde du spela till 4.75 gånger pengarna hos betway. I snitt gav de 2 spelbolagen i vår lista oddset 1,16 att Trident Clan skulle ta en oväntad seger.

Ett spel på krysset mellan Nemiga Gaming och Trident Clan gav som högst inför matchen och som du hittade hos . Inför matchstart mellan Nemiga Gaming och Trident Clan så gav de 2 spelbolagen i listan ovan i snitt oddset 0 på ett kryss i matchen.

Poängfacit Nemiga Gaming

På 0 spelade matcher har Nemiga Gaming nu 0 insamlade poäng i event. Detta gör att Nemiga Gaming har ett snitt på 0 poäng per hemmamatch.

Nemiga Gaming har ett bortafacit i The International E. EU kval med 0 poäng på 0 spelade matcher. Detta gör att Nemiga Gaming har ett bortafacit med 0,00 poäng per match.

Nemiga Gaming har ett facit denna säsong i The International E. EU kval med 0 poäng på de 0 matcher som laget spelat under säsongen. Nemiga Gaming har med det facit ett snitt på 0,00 poäng per match.

Poängfacit Trident Clan

På hemmaplan har Trident Clan fått ihop 0 poäng i The International E. EU kval denna säsong på 0 spelade matcher. Och ett hemmafacit på 0 poäng per spelad match.

På bortaplan så har Trident Clan i The International E. EU kval under säsongen 0 inspelade poäng på 0 matcher laget har spelat. På bortaplan har Trident Clan tagit 0,00 poäng per spelad match.

Trident Clan har i The International E. EU kval ett facit på 0 poäng på 0 spelade matcher under säsongen. Detta gör att Trident Clan har ett snitt på 0,00 poäng per match.

Poängstatistik för Nemiga Gaming - Trident Clan

Matchresultatet innebär ett kryss i båda lagens facit. Det innebär totalt 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Nemiga Gaming, och 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster på fem matcher för Trident Clan.