Netshoes Miners – paiN Gaming 27/6, odds, speltips, livestream

Netshoes Miners
vs
paiN Gaming
21-06-27 17:00 CBLOL
paiN Gaming
Bästa matchoddsen
1 7.00
Vinstchans
Odds för Netshoes Miners - paiN Gaming
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
10bet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr
bet365
Bonuserbjudande Upp till 1250 kr i spelkrediter
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-06-27 16:45:05. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Så spelades Netshoes Miners – paiN Gaming den 27/6

Mötet i CBLOL mellan Netshoes Miners och paiN Gaming spelades den 27/6 matchstart med start kl. 17:00.

Oddsen inför Netshoes Miners - paiN Gaming

Inför mötet mellan Netshoes Miners - paiN Gaming i CBLOL så talade spelbolagens odds för en seger till paiN Gaming och ScandiBet gav då det bästa oddset till 1.11 gånger pengarna. Favoriten paiN Gaming kunde du i snitt spela på till oddset 6,46 gånger pengarna som vinnare hos de 6 spelbolagen i vår oddsjämförelse.

Ett spel på Netshoes Miners, som var nederlagstippade hos spelbolagen, kunde du spela till 7.00 gånger pengarna hos bet365. De 6 spelbolagen i vår oddsjämförelse ovan gav snittoddset 1,09 att Netshoes Miners skulle vinna matchen.

Det bästa spelet på ett oavgjort resultat mellan Netshoes Miners och paiN Gaming hittade du hos till oddset . Före avspark mellan Netshoes Miners - paiN Gaming så gav ett spel på ett oavgjort resultat i snitt oddset 0.

Poängfacit Netshoes Miners

Netshoes Miners har på hemmaplan i CBLOL spelat 0 matcher och har 0 poäng i tabellen. På hemmaplan har Netshoes Miners ett snitt på 0 poäng per match.

Denna säsong har Netshoes Miners ett bortafacit med 0 poäng på 0 spelade matcher i event. Så här långt har Netshoes Miners ett poängsnitt på 0,00 poäng per match på bortaplan.

På 0 spelade matcher så har Netshoes Miners håvat in 0 poäng under säsongen i event. Detta innebär att Netshoes Miners har ett snitt på 0,00 poäng per match.

Poängfacit paiN Gaming

PaiN Gaming har ett hemmafacit i CBLOL spelat 0 matcher och har 0 poäng i tabellen. Detta innebär att paiN Gaming har ett hemmasnitt på 0 poäng per match.

PaiN Gaming har på bortaplan denna säsong 0 inhåvade poäng i CBLOL på 0 spelade matcher. PaiN Gaming har med andra ord 0,00 inspelade poäng per bortamatch.

På totalt 0 matcher paiN Gaming har spelat under säsongen har man håvat in 0 poäng i event. Detta gör att paiN Gaming har ett snitt på 0,00 poäng per match.

Poängstatistik för Netshoes Miners - paiN Gaming

Vi noterar ett kryss för båda lag efter matchen som slutade lika. Det innebär 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Netshoes Miners och 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för paiN Gaming på de fem senast spelade matcherna för respektive lag.