The New Saints – Helsingborg 17/7, odds, speltips, streaming

100 kr riskfritt spel på The New Saints vs Helsingborg!
Regler och villkor gäller, 18+, spela ansvarsfullt www.stodlinjen.se, gäller endast nya kunder hos Unibet.
Spela riskfritt på matchen för 1500 kr!
Regler och villkor gäller, 18+, spela ansvarsfullt www.stodlinjen.se, gäller endast nya kunder hos Expekt.
Bästa matchoddsen
1 8.00
X 4.50
2 1.45
Vinstchans
Odds för The New Saints - Helsingborgs IF
Matchfakta och matchinfo

Så spelades The New Saints – Helsingborgs IF den 17/7

The New Saints och Helsingborgs IF möttes den 12-07-17 med matchstart 20:15 i Champions League-kvalet.

Oddsen inför The New Saints - Helsingborgs IF

På matchen i Champions League-kvalet mellan The New Saints och Helsingborgs IF så höll spelbolagen Di Röe som favoriter och du kunde spela till det bästa oddset 1.45 hos Expekt. I snitt så gav 6 bettingsidor oddset 7,40 på att favoriten Helsingborgs IF skulle utgå med seger.

Spelbolaget Unibet gav det högsta oddset på The New Saints som vinnare, till oddset 8.00 gånger pengarna. Spelbolagen trodde som sagt inte på en vinst till The New Saints och de 6 spelbolagen som du ser i oddsjämförelsen ovan gav i snitt oddset 1,39 på en seger till The New Saints.

Det högsta spelet på ett kryss i mötet mellan The New Saints och Di Röe kunde du betta på hos Unibet till intressanta 4.50 gånger pengarna. Före avspark mellan The New Saints - Helsingborgs IF så gav ett spel på ett oavgjort resultat i snitt oddset 4,03.

Poängfacit The New Saints

The New Saints har ett hemmafacit så här lång i Champions League-kvalet där laget har håvat in 0 poäng på 0 matcher. Ett facit som innebär 0 poäng per spelad hemmamatch.

The New Saints har på bortaplan i Champions League-kvalet denna säsong 0 inspelade poäng på 0 matcher. Detta gör att The New Saints har ett bortafacit med 0 poäng per match.

På de 0 matcher The New Saints har spelat denna säsong i Champions League-kvalet så har laget tagit 0 poäng. Per spelad match så har laget tagit 0 poäng i snitt.

Poängfacit Helsingborgs IF

Helsingborgs IF har håvat in 0 poäng så här långt på 0 spelade matcher i Champions League-kvalet. Detta innebär att The New Saints i snitt tar 0 poäng per match på hemmaplan.

På bortaplan har Helsingborgs IF i Champions League-kvalet tagit 0 poäng på 0 matcher. Och detta innebär att The New Saints har ett snitt på 0 poäng per spelad match på bortaplan.

Di Röe har i Champions League-kvalet ett facit på 0 poäng på 0 spelade matcher under säsongen. Di Röe har därmed denna säsong ett poängsnitt på 0 poäng per match.

Poängstatistik för The New Saints - Helsingborgs IF

Vi noterar ett kryss för båda lag efter matchen som slutade lika. Det innebär 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för The New Saints och 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Di Röe på de fem senast spelade matcherna för respektive lag.