Newcastle – Crystal Palace 6/4, odds, speltips, stream

Newcastle
vs
Crystal Palace
2019-04-06 16:00 Premier League
Bästa matchoddsen
Vinstchans
Odds för Newcastle – Crystal Palace
Matchfakta och matchinfo

Matchstart 04-06-2019 16:00

Lördagen den 6 april kommer Newcastle att möta Crystal Palace med avspark 16:00 i Premier League.

Speltips Newcastle – Crystal Palace

 Missa inte de rekar vi tar fram på utvalda matcher. Speltips du kan ta del av när du ska betta på Newcastle-Crystal Palace eller andra matcher, utan att det kostar dig en krona. Vi publicerar dagligen speltips om du är ute efter att lägga ett spel på på andra möten än Newcastle-Crystal Palace.

Det senaste mötet mellan Newcastle – Crystal Palace slutade med ett kryss

Det senaste mötet i Premier League mellan Newcastle – Crystal Palace slutade med ett kryss med resultatet 0-0.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i Premier League

På de 7 spelade hemmamatcherna under denna säsongen har Newcastle gjort totalt 6 mål, ett snitt på 0,86 gjorda mål per match. På de 7 hemmamatcher som Newcastle spelat denna säsong så har man släppt in 10 mål totalt och per match blir det 1,43 mål i snitt.

Crystal Palace har ett facit med 1,00 gjorda bortamål i Premier League på de 6 bortamatcher man spelat under säsongen. Crystal Palace har på bortaplan släppt in 9 mål i Premier League. På de 6 bortamatcher som Crystal Palace spelat så har man ett genomsnitt på 1,50 insläppta mål.

På de 12 matcher Newcastle spelat i Premier League denna säsong så har laget gjort totalt 9 mål, med ett snitt på 0,75 mål per match. Ser man till antalet insläppta mål under hela säsongen i ligan så har Newcastle ett snitt på 1,25 insläppta mål per match, på de 12 matcher som spelats.

Per match har Crystal Palace i snitt producerat 0,67 mål framåt på de 12 matcher som spelats i Premier League. Totalt under säsongen i ligan så har Crystal Palace, på 12 spelade matcher, släppt in 1,42 mål i snitt per match.