Nigma – Tundra Esports 18/5, odds, speltips, stream

Nigma
vs
Tundra Esports
Tundra Esports
Bästa matchoddsen
1 1.33
2 3.10
Vinstchans
Odds för Nigma - Tundra Esports
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-18 02:41:01. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Så spelades Nigma – Tundra Esports

Nigma och Tundra Esports möttes den 21-05-18 med matchstart 19:00 i DreamLeague DPC EU övre divisionen.

De bästa oddsen inför Nigma - Tundra Esports

Inför matchen mellan Nigma och Tundra Esports i DreamLeague DPC EU övre divisionen så var Nigma spelbolagens favorit att vinna om vi kikar på oddsen. Och det högsta oddset på Nigma hittade du hos Unibet till 1.33 gånger pengarna. Av de 1 spelbolagen i vår oddsjämförelse så var snittoddet 3,10 på Nigma som vinnare mot Tundra Esports.

På nederlagstippade Tundra Esports så kunde du spela på det högsta oddset 3.10 som du hittade hos Unibet. I vår oddsjämförelse på detta möte så gav de 1 spelbolagen i snitt oddset 1,33 på Tundra Esports som vinnare.

Inför mötet mellan Nigma och Tundra Esports så var det högsta oddset på ett oavgjort resultat som du hittade hos . Inför matchstart mellan Nigma och Tundra Esports så gav de 1 spelbolagen i listan ovan i snitt oddset 0 på ett kryss i matchen.

Poängfacit Nigma

Nigma har tagit 0 poäng så här långt i DreamLeague DPC EU övre divisionen på 0 spelade matcher. Och ett facit på 0 poäng per spelad match hemma.

0 poäng har Nigma facit så här långt på 0 matcher i DreamLeague DPC EU övre divisionen. På bortaplan har Nigma därmed 0,00 poäng per match.

Nigma har samlat in 0 poäng denna säsong i event, på de 0 matcher laget har spelat. Nigma har under säsongen ett snitt på 0,00 poäng per match.

Poängfacit Tundra Esports

Tundra Esports har håvat in 0 poäng så här långt på 0 spelade matcher i DreamLeague DPC EU övre divisionen. Tundra Esports har ett facit på 0 poäng per hemmamatch.

Denna säsong i DreamLeague DPC EU övre divisionen har Tundra Esports ett facit med 0 poäng på 0 spelade matcher på bortaplan. Detta gör att Nigma har ett snitt på bortaplan med 0,00 poäng per match.

Tundra Esports har på 0 spelade matcher i DreamLeague DPC EU övre divisionen tagit 0 poäng denna säsongen. Laget har därmed i snitt, per spelad match, tagit 0,00 poäng.

Poängstatistik för Nigma - Tundra Esports

Båda lagen kan notera ett kryss i sitt facit för de fem senaste matcherna. Det innebär ett facit av 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Nigma, och totalt 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Tundra Esports.