Ninjas in Pyjamas – Gambit Esports 23/11, odds, speltips, streaming

NIP
vs
Gambit Esports
20-11-23 12:00 EPIC League Div. 2
Gambit Esports
Bästa matchoddsen
1 1.65
2 2.15
Vinstchans
Odds för Ninjas in Pyjamas - Gambit Esports
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2020-11-23 10:17:56. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Så spelades Ninjas in Pyjamas – Gambit Esports den 23/11

Ninjas in Pyjamas och Gambit Esports i EPIC League Div. 2 med matchstart 12:00 den23 november.

Oddsen inför Ninjas in Pyjamas - Gambit Esports

Inför mötet mellan Ninjas in Pyjamas - Gambit Esports i EPIC League Div. 2 så talade spelbolagens odds för en seger till Ninjas in Pyjamas och Unibet gav då det bästa oddset till 1.65 gånger pengarna. Favoriten Ninjas in Pyjamas kunde du i snitt spela på till oddset 2,15 gånger pengarna som vinnare hos de 1 spelbolagen i vår oddsjämförelse.

Spelbolaget Unibet gav det högsta oddset på Gambit Esports som vinnare, till oddset 2.15 gånger pengarna. I vår oddsjämförelse på detta möte så gav de 1 spelbolagen i snitt oddset 1,65 på Gambit Esports som vinnare.

Ett spel på krysset mellan Ninjas in Pyjamas och Gambit Esports gav som högst inför matchen och som du hittade hos . Att Ninjas in Pyjamas och Gambit Esports skulle kryssa matchen gav inför mötet i snitt oddset 0 hos de 1 spelbolagen i vår oddsjämförelse.

Poängfacit Ninjas in Pyjamas

För Ninjas in Pyjamas så har laget denna säsong i EPIC League Div. 2 håvat in 0 poäng på de 0 matcherna som laget har spelat på hemmaplan. Detta gör att Ninjas in Pyjamas har ett snitt på 0 poäng per hemmamatch.

Denna säsong har Ninjas in Pyjamas ett bortafacit med 0 poäng på 0 spelade matcher i event. I EPIC League Div. 2 har Ninjas in Pyjamas med andra ord 0,00 inspelade poäng per match på bortaplan.

På 0 spelade matcher så har Ninjas in Pyjamas håvat in 0 poäng under säsongen i event. Ninjas in Pyjamas har under säsongen ett snitt på 0,00 poäng per match.

Poängfacit Gambit Esports

På 0 matcher i EPIC League Div. 2 har Gambit Esports nu 0 insamlade poäng. Detta innebär att Gambit Esports har ett hemmasnitt på 0 poäng per match.

Denna säsong i EPIC League Div. 2 har Gambit Esports ett facit med 0 poäng på 0 spelade matcher på bortaplan. Detta gör att Ninjas in Pyjamas har ett snitt på bortaplan med 0,00 poäng per match.

I EPIC League Div. 2 har Gambit Esports under säsong tagit 0 poäng på 0 matcher laget har spelat. Och har ett facit på 0,00 poäng i snitt per match.

Poängstatistik för Ninjas in Pyjamas - Gambit Esports

Likaresultatet innebär att Ninjas in Pyjamas på sina fem senaste matcher har plockat 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster. Gambit Esports har vunnit 0, spelat lika 0 och förlorat 0 av sina 5 senaste.