Ninjas in Pyjamas – MIBR 14/5, odds, speltips, streaming

Ninjas in Pyjamas
vs
MIBR
21-05-14 13:00 Six Invitational
MIBR
Bästa matchoddsen
1 1.50
2 2.45
Vinstchans
Odds för Ninjas in Pyjamas - MIBR
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-14 12:08:05. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Matchfakta Ninjas in Pyjamas – MIBR i Six Invitational

Matchen mellan Ninjas in Pyjamas och MIBR i Six Invitational spelades den 14/5 med matchstart kl. 13:00.

De bästa & högsta oddsen inför Ninjas in Pyjamas - MIBR

På matchen i Six Invitational mellan Ninjas in Pyjamas och MIBR så höll spelbolagen Ninjas in Pyjamas som favoriter och du kunde spela till det bästa oddset 1.50 hos Unibet. Favoriten Ninjas in Pyjamas kunde du i snitt spela på till oddset 2,45 gånger pengarna som vinnare hos de 1 spelbolagen i vår oddsjämförelse.

Spelbolagen trodde inte på MIBR som vinnare i matchen mot Ninjas in Pyjamas. Och inför detta möte så gav Unibet det högsta oddset på MIBR som vinnare till 2.45 gånger pengarna. De 1 spelbolagen i vår oddsjämförelse ovan gav snittoddset 1,50 att MIBR skulle vinna matchen.

var det spelbolag som gav det bästa oddset på att Ninjas in Pyjamas och MIBR skulle kryssa i mötet. Ett kryss mellan de två gav i snitt, hos det 1 spelbolagen vi jämfört oddsen från, 0 gånger pengarna.

Poängfacit Ninjas in Pyjamas

På 0 spelade matcher har Ninjas in Pyjamas nu 0 insamlade poäng i event. Detta innebär att Ninjas in Pyjamas i snitt tar 0 poäng per match på hemmaplan.

0 poäng har Ninjas in Pyjamas facit så här långt på 0 matcher i Six Invitational. Detta gör att Ninjas in Pyjamas har ett bortafacit med 0,00 poäng per match.

Ninjas in Pyjamas har på 0 matcher tagit 0 poäng denna här säsongen i event. Lagets snitt per spelad match ligger därmed på 0,00 poäng.

Poängfacit MIBR

MIBR har i Six Invitational 0 spelade hemmamatcher 0 inspelade poäng. Laget har med det ett facit på 0 poäng per spelad match hemma.

MIBR har på bortaplan denna säsong 0 inhåvade poäng i Six Invitational på 0 spelade matcher. Så här långt så har MIBR därmed ett bortasnitt på 0,00 poäng per match.

På 0 matcher har MIBR spelat in 0 poäng denna säsong i event. MIBR har därmed ett snitt per match på 0,00 poäng.

Poängstatistik för Ninjas in Pyjamas - MIBR

Vi noterar ett kryss för båda lag efter matchen som slutade lika. Det innebär 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Ninjas in Pyjamas och 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för MIBR på de fem senast spelade matcherna för respektive lag.