Ninjas in Pyjamas – Parabellum Esports 14/5, odds, speltips, streaming

Ninjas in Pyjamas
vs
Parabellum Esports
21-05-14 13:30 Six Invitational
Parabellum Esports
Bästa matchoddsen
1 1.14
2 5.00
Vinstchans
Odds för Ninjas in Pyjamas - Parabellum Esports
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-13 06:59:08. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Så spelades Ninjas in Pyjamas – Parabellum Esports den 14/5

Ninjas in Pyjamas och Parabellum Esports möttes den 21-05-14 med matchstart 13:30 i Six Invitational.

1X2-oddsen på Ninjas in Pyjamas - Parabellum Esports

Inför matchen mellan Ninjas in Pyjamas och Parabellum Esports i Six Invitational så var Ninjas in Pyjamas spelbolagens favorit att vinna om vi kikar på oddsen. Och det högsta oddset på Ninjas in Pyjamas hittade du hos Unibet till 1.14 gånger pengarna. Spelbolagen gav i snitt oddset 5,00 att Ninjas in Pyjamas, favoriten hos de 1 spelbolagen, skulle planenligt vinna matchen.

Parabellum Esports var spelbolagens under dog i mötet mot Ninjas in Pyjamas i Champions League. Och det bästa oddset på en vinst till Parabellum Esports gav Unibet till oddset 5.00. De 1 spelbolagen i vår oddsjämförelse ovan gav snittoddset 1,14 att Parabellum Esports skulle vinna matchen.

Det bästa oddset på ett kryss gav till gånger pengarna. De 1 spelbolagen som du ser i oddsjämförelsen ovan gav i snitt 0 gånger pengarna på ett oavgjort resultat.

Poängfacit Ninjas in Pyjamas

Ninjas in Pyjamas hemmafacit så här långt i Six Invitational är 0 inspelade poäng på 0 matcher. Ett facit som innebär 0 poäng per spelad hemmamatch.

Denna säsong har Ninjas in Pyjamas ett bortafacit med 0 poäng på 0 spelade matcher i event. Detta gör att Ninjas in Pyjamas har ett bortafacit med 0,00 poäng per match.

Ninjas in Pyjamas har samlat in 0 poäng denna säsong i event, på de 0 matcher laget har spelat. Ninjas in Pyjamas har därmed ett poängsnitt per match på 0,00.

Poängfacit Parabellum Esports

På 0 matcher i Six Invitational har Parabellum Esports nu 0 insamlade poäng. Laget har med det ett facit på 0 poäng per spelad match hemma.

Parabellum Esports har ett facit med 0 poäng i Six Invitational på 0 spelade bortamatcher. Så här långt så har Parabellum Esports därmed ett bortasnitt på 0,00 poäng per match.

På 0 matcher har Parabellum Esports spelat in 0 poäng denna säsong i event. Per match har laget därmed tagit 0,00 poäng i snitt.

Poängstatistik för Ninjas in Pyjamas - Parabellum Esports

Vi noterar ett kryss för båda lag efter matchen som slutade lika. Det innebär 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Ninjas in Pyjamas och 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Parabellum Esports på de fem senast spelade matcherna för respektive lag.