Ninjas in Pyjamas – Spacestation Gaming 16/5, odds, speltips, streaming

Ninjas in Pyjamas
vs
Spacestation Gaming
21-05-16 18:00 Six Invitational
Spacestation Gaming
Bästa matchoddsen
1 1.72
2 2.05
Vinstchans
Odds för Ninjas in Pyjamas - Spacestation Gaming
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-16 01:56:04. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Matchinfo Ninjas in Pyjamas – Spacestation Gaming i Six Invitational

Ninjas in Pyjamas och Spacestation Gaming möttes den 21-05-16 med matchstart 18:00 i Six Invitational.

Oddsen inför Ninjas in Pyjamas - Spacestation Gaming

Inför mötet mellan Ninjas in Pyjamas - Spacestation Gaming i Six Invitational så talade spelbolagens odds för en seger till Ninjas in Pyjamas och Unibet gav då det bästa oddset till 1.72 gånger pengarna. I snitt låg oddset på en vinst till Ninjas in Pyjamas på 2,03 gånger pengarna, hos de 2 spelbolagen som finns med på vår lista ovan.

På nederlagstippade Spacestation Gaming så kunde du spela på det högsta oddset 2.05 som du hittade hos betway. Nederlagstippade Spacestation Gaming var som sagt ingen favorit i mötet mot Ninjas in Pyjamas och i snitt gav ett spel hos de 2 spelbolagen ovan oddset 1,71.

Det bästa oddset på ett kryss gav till gånger pengarna. De 2 spelbolagen som du ser i oddsjämförelsen ovan gav i snitt 0 gånger pengarna på ett oavgjort resultat.

Poängfacit Ninjas in Pyjamas

Ninjas in Pyjamas har ett hemmafacit så här lång i Six Invitational där laget har håvat in 0 poäng på 0 matcher. Detta innebär att Ninjas in Pyjamas i snitt tar 0 poäng per match på hemmaplan.

På bortaplan så har Ninjas in Pyjamas under säsongen 0 insamlade poäng på de 0 matcher laget har spelat i event. På bortaplan så har Ninjas in Pyjamas därmed tagit 0,00 poäng per match så här långt.

Ninjas in Pyjamas har samlat in 0 poäng denna säsong i event, på de 0 matcher laget har spelat. Ninjas in Pyjamas har under säsongen ett snitt på 0,00 poäng per match.

Poängfacit Spacestation Gaming

Spacestation Gaming har ett facit i Six Invitational där laget så här långt har tagit 0 poäng på 0 spelade matcher. Spacestation Gaming har ett facit på 0 poäng per hemmamatch.

På bortaplan har Spacestation Gaming i Six Invitational tagit 0 poäng på 0 matcher. Så laget har ett bortafacit med 0,00 poäng per match.

Denna säsong har Spacestation Gaming i Six Invitational håvat in 0 poäng på 0 spelade matcher. Spacestation Gaming har därmed ett snitt per match på 0,00 poäng.

Poängstatistik för Ninjas in Pyjamas - Spacestation Gaming

Likaresultatet innebär att Ninjas in Pyjamas på sina fem senaste matcher har plockat 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster. Spacestation Gaming har vunnit 0, spelat lika 0 och förlorat 0 av sina 5 senaste.