Ninjas in Pyjamas – Spider Pigzs 24/11, odds, speltips, streaming

NIP
vs
Spider Pigzs
20-11-24 15:00 EPIC League Div. 2
Spider Pigzs
Bästa matchoddsen
1 1.72
2 2.00
Vinstchans
Odds för Ninjas in Pyjamas - Spider Pigzs
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2020-11-22 02:23:09. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Så spelades Ninjas in Pyjamas – Spider Pigzs i EPIC League Div. 2

Mötet i EPIC League Div. 2 mellan Ninjas in Pyjamas och Spider Pigzs spelades den 24/11 matchstart med start kl. 15:00.

De bästa oddsen inför Ninjas in Pyjamas - Spider Pigzs

Inför mötet mellan Ninjas in Pyjamas - Spider Pigzs i EPIC League Div. 2 så talade spelbolagens odds för en seger till Ninjas in Pyjamas och Unibet gav då det bästa oddset till 1.72 gånger pengarna. Av de 1 spelbolagen i vår oddsjämförelse så var snittoddet 2,00 på Ninjas in Pyjamas som vinnare mot Spider Pigzs.

2.00 var det högsta oddset på nederlagstippade Spider Pigzs som vinnare i mötet mot Ninjas in Pyjamas. Och detta odds kunde du spela på hos Unibet. I snitt så kunde du spela på att Spider Pigzs gick vinnande ur detta möte till oddset 1,72 gånger pengarna, hos de 1 spelbolagen i vår oddsjämförelse.

Det bästa oddset på ett kryss gav till gånger pengarna. I snitt gav de 1 spelbolagen, i oddsjämförelsen ovan, ett odds på 0 att Ninjas in Pyjamas - Spider Pigzs skulle kryssa matchen.

Poängfacit Ninjas in Pyjamas

Ninjas in Pyjamas har ett hemmafacit så här lång i EPIC League Div. 2 där laget har håvat in 0 poäng på 0 matcher. Ett facit som innebär 0 poäng per spelad hemmamatch.

Ninjas in Pyjamas har ett bortafacit under säsongen i EPIC League Div. 2 med 0 tagna poäng på de 0 matcher laget spelat. Och detta gör att Ninjas in Pyjamas har ett poängsnitt på bortaplan med 0,00 poäng per spelad match.

Ninjas in Pyjamas har ett facit denna säsong i EPIC League Div. 2 med 0 poäng på de 0 matcher som laget spelat under säsongen. Per spelad match så har laget tagit 0,00 poäng i snitt.

Poängfacit Spider Pigzs

Spider Pigzs har ett hemmafacit i EPIC League Div. 2 spelat 0 matcher och har 0 poäng i tabellen. Detta innebär att Spider Pigzs har ett hemmasnitt på 0 poäng per match.

På 0 matcher har Spider Pigzs under säsong tagit 0 poäng i event. På bortaplan har Spider Pigzs tagit 0,00 poäng per spelad match.

Spider Pigzs har på 0 spelade matcher i EPIC League Div. 2 tagit 0 poäng denna säsongen. Per match har laget därmed tagit 0,00 poäng i snitt.

Poängstatistik för Ninjas in Pyjamas - Spider Pigzs

Vi noterar ett kryss för båda lag efter matchen som slutade lika. Det innebär 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Ninjas in Pyjamas och 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Spider Pigzs på de fem senast spelade matcherna för respektive lag.