Ninjas in Pyjamas – Team One Esports 26/6, odds, speltips, streaming

Ninjas in Pyjamas
vs
Team One Esports
21-06-26 18:40 Brasileirão
Team One Esports
Bästa matchoddsen
1 1.42
2 2.70
Vinstchans
Odds för Ninjas in Pyjamas - Team One Esports
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-06-26 20:36:13. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Matchinfo Ninjas in Pyjamas – Team One Esports i 26 juni

Ninjas in Pyjamas och Team One Esports gjorde upp den 26 juni. Matchen spelades i Brasileirão med matchstart 18:40.

1X2-oddsen på Ninjas in Pyjamas - Team One Esports

Inför matchen mellan Ninjas in Pyjamas och Team One Esports i Brasileirão så var Ninjas in Pyjamas spelbolagens favorit att vinna om vi kikar på oddsen. Och det högsta oddset på Ninjas in Pyjamas hittade du hos Unibet till 1.42 gånger pengarna. Att Ninjas in Pyjamas skulle införliva förväntningarna och vinna matchen gav i snitt oddset 2,70 hos de 1 spelbolagen i listan ovan.

Ett spel på Team One Esports, som var nederlagstippade hos spelbolagen, kunde du spela till 2.70 gånger pengarna hos Unibet. I vår oddsjämförelse på detta möte så gav de 1 spelbolagen i snitt oddset 1,42 på Team One Esports som vinnare.

Det bästa spelet på ett oavgjort resultat mellan Ninjas in Pyjamas och Team One Esports hittade du hos till oddset . De 1 spelbolagen i vår oddsjämförelse gav i snitt oddset 0 gånger pengarna på ett oavgjort resultat mellan Ninjas in Pyjamas - Team One Esports.

Poängfacit Ninjas in Pyjamas

På hemmaplan har Ninjas in Pyjamas samlat ihop 0 poäng så här långt på 0 matcher i Brasileirão. Ninjas in Pyjamas har ett hemmafacit med 0 poäng per match.

Ninjas in Pyjamas har ett bortafacit under säsongen i Brasileirão med 0 tagna poäng på de 0 matcher laget spelat. På bortaplan har Ninjas in Pyjamas därmed 0,00 poäng per match.

I Brasileirão har Ninjas in Pyjamas 0 poäng på 0 spelade matcher totalt. Ninjas in Pyjamas har under säsongen ett snitt på 0,00 poäng per match.

Poängfacit Team One Esports

På 0 matcher i Brasileirão har Team One Esports nu 0 insamlade poäng. Över 0 spelade matcher på hemmaplan har nu Team One Esports ett snitt på 0 poäng per match.

På bortaplan har Team One Esports i Brasileirão tagit 0 poäng på 0 matcher. Så här långt så har Team One Esports därmed ett bortasnitt på 0,00 poäng per match.

Denna säsong har Team One Esports i Brasileirão håvat in 0 poäng på 0 spelade matcher. Per spelad match har Team One Esports ett poängsnitt på 0,00.

Poängstatistik för Ninjas in Pyjamas - Team One Esports

Ett kryss i matchen betyder att de fem senast spelade matcherna för Ninjas in Pyjamas har resulterat i 0 vinster, 0 förluser och 0 kryss. Team One Esports har på lika många matcher spelat ihop 0 vinster, 0 förluster och 0 kryss.