No Bounty Hunter – Chicken Fighters 19/5, odds, speltips, streaming

No Bounty Hunter
vs
Chicken Fighters
Chicken Fighters
Odds för No Bounty Hunter - Chicken Fighters
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
10bet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-19 08:21:05. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

No Bounty Hunter mötte Chicken Fighters den 21-05-19

Matchen som spelades i DreamLeague DPC EU lägre divisionen mellan No Bounty Hunter vs Chicken Fighters hade matchstart klockan 13:00, den 21-05-19.

1X2-oddsen på No Bounty Hunter - Chicken Fighters

Inför mötet mellan No Bounty Hunter - Chicken Fighters i DreamLeague DPC EU lägre divisionen så talade spelbolagens odds för en seger till Chicken Fighters och Bethard gav då det bästa oddset till 1.22 gånger pengarna. Av de 4 spelbolagen i vår oddsjämförelse så var snittoddet 4,13 på Chicken Fighters som vinnare mot No Bounty Hunter.

Bethard gav det högsta odds på No Bounty Hunter, som var nederlagstippade mot Chicken Fighters, till 4.20 gånger pengarna. Nederlagstippade No Bounty Hunter var som sagt ingen favorit i mötet mot Chicken Fighters och i snitt gav ett spel hos de 4 spelbolagen ovan oddset 1,21.

Det högsta spelet på ett kryss i mötet mellan No Bounty Hunter och Chicken Fighters kunde du betta på hos till intressanta gånger pengarna. Att No Bounty Hunter och Chicken Fighters skulle kryssa matchen gav inför mötet i snitt oddset 0 hos de 4 spelbolagen i vår oddsjämförelse.

Poängfacit No Bounty Hunter

För No Bounty Hunter så har laget denna säsong i DreamLeague DPC EU lägre divisionen håvat in 0 poäng på de 0 matcherna som laget har spelat på hemmaplan. På hemmaplan har No Bounty Hunter ett snitt på 0 poäng per match.

0 poäng har No Bounty Hunter facit så här långt på 0 matcher i DreamLeague DPC EU lägre divisionen. Detta innebär att No Bounty Hunter har ett poängsnitt på bortaplan med 0,00 poäng per match.

I DreamLeague DPC EU lägre divisionen har No Bounty Hunter denna säsong 0 inspelade poäng på de 0 matcher man har spelat. Detta innebär att No Bounty Hunter har ett snitt på 0,00 poäng per match.

Poängfacit Chicken Fighters

Chicken Fighters har i DreamLeague DPC EU lägre divisionen 0 spelade hemmamatcher 0 inspelade poäng. Och ett hemmafacit som innebär 0 poäng per match.

På 0 matcher har Chicken Fighters under säsong tagit 0 poäng i event. Så laget har ett bortafacit med 0,00 poäng per match.

Chicken Fighters har i DreamLeague DPC EU lägre divisionen ett facit på 0 poäng på 0 spelade matcher under säsongen. Per match har laget därmed tagit 0,00 poäng i snitt.

Poängstatistik för No Bounty Hunter - Chicken Fighters

Likaresultatet innebär att No Bounty Hunter på sina fem senaste matcher har plockat 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster. Chicken Fighters har vunnit 0, spelat lika 0 och förlorat 0 av sina 5 senaste.