No Bounty Hunter – Level UP 5/5, odds, speltips, streaming

No Bounty Hunter
vs
Level UP
Level UP
Bästa matchoddsen
1 4.00
2 1.20
Vinstchans
Odds för No Bounty Hunter - Level UP
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-03 21:16:07. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Så spelades No Bounty Hunter – Level UP den 5/5

Den 21-05-05 så spelades mötet mellan No Bounty Hunter – Level UP i DreamLeague DPC EU lägre divisionen, med matchstart klockan 13:00.

De bästa oddsen inför No Bounty Hunter - Level UP

Kikade vi på oddsen inför mötet i DreamLeague DPC EU lägre divisionen mellan No Bounty Hunter och Level UP så var Level UP oddsfavorit att vinna matchen. Spelbolaget Unibet gav då det högsta oddset till 1.20 gånger pengarna på Level UP som vinnare. Favoriten Level UP kunde du i snitt spela på till oddset 4,00 gånger pengarna som vinnare hos de 1 spelbolagen i vår oddsjämförelse.

No Bounty Hunter var spelbolagens under dog i mötet mot Level UP i Champions League. Och det bästa oddset på en vinst till No Bounty Hunter gav Unibet till oddset 4.00. Snittoddset på att underdogen No Bounty Hunter skulle vinna matchen gav hos de 1 spelbolagen, som vi jämför oddsen från, 1,20 gånger pengarna inför mötet mot Level UP.

gav det högsta spelet på ett oavgjort resultat inför mötet mellan No Bounty Hunter och Level UP, till gånger pengarna. Inför matchstart mellan No Bounty Hunter och Level UP så gav de 1 spelbolagen i listan ovan i snitt oddset 0 på ett kryss i matchen.

Poängfacit No Bounty Hunter

No Bounty Hunter hemmafacit så här långt i DreamLeague DPC EU lägre divisionen är 0 inspelade poäng på 0 matcher. Detta innebär att No Bounty Hunter i snitt tar 0 poäng per match på hemmaplan.

0 poäng har No Bounty Hunter facit så här långt på 0 matcher i DreamLeague DPC EU lägre divisionen. Detta gör att No Bounty Hunter har ett bortafacit med 0,00 poäng per match.

No Bounty Hunter har på 0 matcher tagit 0 poäng denna här säsongen i event. No Bounty Hunter har under säsongen ett snitt på 0,00 poäng per match.

Poängfacit Level UP

Level UP har ett facit i DreamLeague DPC EU lägre divisionen där laget så här långt har tagit 0 poäng på 0 spelade matcher. Detta innebär att Level UP har ett hemmasnitt på 0 poäng per match.

Denna säsong i DreamLeague DPC EU lägre divisionen har Level UP ett facit med 0 poäng på 0 spelade matcher på bortaplan. På bortaplan har Level UP tagit 0,00 poäng per spelad match.

På 0 matcher har Level UP spelat in 0 poäng denna säsong i event. Detta gör att Level UP har ett snitt på 0,00 poäng per match.

Poängstatistik för No Bounty Hunter - Level UP

Ett kryss i matchen betyder att de fem senast spelade matcherna för No Bounty Hunter har resulterat i 0 vinster, 0 förluser och 0 kryss. Level UP har på lika många matcher spelat ihop 0 vinster, 0 förluster och 0 kryss.