NoPing esports – Thunder Predator 5/5, odds, streaming, speltips

NoPing esports
vs
Thunder Predator
Thunder Predator
Bästa matchoddsen
1 3.20
2 1.30
Vinstchans
Odds för NoPing esports - Thunder Predator
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-05 00:58:12. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Matchfakta NoPing esports – Thunder Predator i OGA DPC SA Regional League övre divisionen

Den 21-05-05 så spelades mötet mellan NoPing esports – Thunder Predator i OGA DPC SA Regional League övre divisionen, med matchstart klockan 19:00.

Oddsen inför NoPing esports - Thunder Predator

Inför matchen mellan NoPing esports och Thunder Predator i OGA DPC SA Regional League övre divisionen så var Thunder Predator spelbolagens favorit att vinna om vi kikar på oddsen. Och det högsta oddset på Thunder Predator hittade du hos Unibet till 1.30 gånger pengarna. Spelbolagen gav i snitt oddset 3,20 att Thunder Predator, favoriten hos de 1 spelbolagen, skulle planenligt vinna matchen.

Spelbolagen trodde inte på NoPing esports som vinnare i matchen mot Thunder Predator. Och inför detta möte så gav Unibet det högsta oddset på NoPing esports som vinnare till 3.20 gånger pengarna. De 1 spelbolagen i vår oddsjämförelse ovan gav snittoddset 1,30 att NoPing esports skulle vinna matchen.

Inför mötet mellan NoPing esports och Thunder Predator så var det högsta oddset på ett oavgjort resultat som du hittade hos . Snittoddet hos de 1 spelbolagen vi jämfört oddsen från låg på 0 gånger pengarna innan matchen.

Poängfacit NoPing esports

För NoPing esports så har laget denna säsong i OGA DPC SA Regional League övre divisionen håvat in 0 poäng på de 0 matcherna som laget har spelat på hemmaplan. Ett facit som innebär 0 poäng per spelad hemmamatch.

NoPing esports har på bortaplan i OGA DPC SA Regional League övre divisionen denna säsong 0 inspelade poäng på 0 matcher. Och detta gör att NoPing esports har ett poängsnitt på bortaplan med 0,00 poäng per spelad match.

På de 0 matcher NoPing esports har spelat denna säsong i OGA DPC SA Regional League övre divisionen så har laget tagit 0 poäng. Per spelad match så har laget tagit 0,00 poäng i snitt.

Poängfacit Thunder Predator

Thunder Predator har denna säsongen i OGA DPC SA Regional League övre divisionen tagit 0 poäng på de 0 matcher laget spelat på hemmaplan. Detta innebär att NoPing esports i snitt tar 0 poäng per match på hemmaplan.

NoPing esports har ett facit på bortaplan denna säsong i OGA DPC SA Regional League övre divisionen med 0 inspelade poäng på 0 matcher man spelat. Och detta innebär att NoPing esports har ett snitt på 0,00 poäng per spelad match på bortaplan.

På totalt 0 matcher Thunder Predator har spelat under säsongen har man håvat in 0 poäng i event. Thunder Predator har därmed ett snitt per match på 0,00 poäng.

Poängstatistik för NoPing esports - Thunder Predator

Vi noterar ett kryss för båda lag efter matchen som slutade lika. Det innebär 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för NoPing esports och 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Thunder Predator på de fem senast spelade matcherna för respektive lag.