NoTechies – Fantastic Five 16/5, odds, streaming, speltips

NoTechies
vs
Fantastic Five
Fantastic Five
Bästa matchoddsen
2 1.38
Vinstchans
Odds för NoTechies - Fantastic Five
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
10bet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-16 05:34:05. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Så spelades NoTechies – Fantastic Five

NoTechies och Fantastic Five i ESL One CIS Online lägre divisionen med matchstart 10:00 den16 maj.

1X2-oddsen på NoTechies - Fantastic Five

Inför mötet mellan NoTechies - Fantastic Five i ESL One CIS Online lägre divisionen så talade spelbolagens odds för en seger till Fantastic Five och Unibet gav då det bästa oddset till 1.38 gånger pengarna. I snitt låg oddset på en vinst till Fantastic Five på 3,10 gånger pengarna, hos de 4 spelbolagen som finns med på vår lista ovan.

NoTechies var nederlagstippade i mötet mot Fantastic Five och det högsta oddset på NoTechies som vinnare hittade du hos Bethard till oddset 3.25. Om vi jämför oddsen från de 4 spelbolagen i vår oddsjämförelse så gav ett spel i snitt 1,34 gånger pengarna på NoTechies som vinnare.

Ett spel på krysset mellan NoTechies och Fantastic Five gav som högst inför matchen och som du hittade hos . Att NoTechies och Fantastic Five skulle kryssa matchen gav inför mötet i snitt oddset 0 hos de 4 spelbolagen i vår oddsjämförelse.

Poängfacit NoTechies

NoTechies har ett hemmafacit så här lång i ESL One CIS Online lägre divisionen där laget har håvat in 0 poäng på 0 matcher. Detta innebär att NoTechies i snitt tar 0 poäng per match på hemmaplan.

På bortaplan har NoTechies tagit 0 poäng på 0 spelade matcher i event. På bortaplan har NoTechies därmed 0,00 poäng per match.

I ESL One CIS Online lägre divisionen har NoTechies denna säsong 0 inspelade poäng på de 0 matcher man har spelat. Detta innebär att NoTechies har ett snitt på 0,00 poäng per match.

Poängfacit Fantastic Five

Fantastic Five har ett hemmafacit i ESL One CIS Online lägre divisionen spelat 0 matcher och har 0 poäng i tabellen. Och ett hemmafacit på 0 poäng per spelad match.

På bortaplan har Fantastic Five i ESL One CIS Online lägre divisionen tagit 0 poäng på 0 matcher. Så laget har ett bortafacit med 0,00 poäng per match.

Fantastic Five har på 0 spelade matcher i ESL One CIS Online lägre divisionen tagit 0 poäng denna säsongen. Fantastic Five har därmed ett facit på 0,00 poäng per match.

Poängstatistik för NoTechies - Fantastic Five

Matchresultatet innebär ett kryss i båda lagens facit. Det innebär totalt 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för NoTechies, och 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster på fem matcher för Fantastic Five.