OB Esports x Neon – Fnatic 13/5, odds, stream, speltips

OB Esports x Neon
vs
Fnatic
Fnatic
Bästa matchoddsen
1 1.57
Vinstchans
Odds för OB Esports x Neon - Fnatic
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
10bet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-13 08:03:05. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Matchfakta OB Esports x Neon – Fnatic i Dota Pro Circuit - Sydostasien övre divisionen

OB Esports x Neon och Fnatic gjorde upp den 13 maj. Matchen spelades i Dota Pro Circuit - Sydostasien övre divisionen med matchstart 10:00.

1X2-oddsen på OB Esports x Neon - Fnatic

Kikade vi på oddsen inför mötet i Dota Pro Circuit - Sydostasien övre divisionen mellan OB Esports x Neon och Fnatic så var OB Esports x Neon oddsfavorit att vinna matchen. Spelbolaget Unibet gav då det högsta oddset till 1.57 gånger pengarna på OB Esports x Neon som vinnare. I snitt låg oddset på en vinst till OB Esports x Neon på 2,40 gånger pengarna, hos de 5 spelbolagen som finns med på vår lista ovan.

Bethard gav det högsta odds på Fnatic, som var nederlagstippade mot OB Esports x Neon, till 2.50 gånger pengarna. De 5 spelbolagen i vår oddsjämförelse ovan gav snittoddset 1,52 att Fnatic skulle vinna matchen.

Det högsta spelet på ett kryss i mötet mellan OB Esports x Neon och Fnatic kunde du betta på hos till intressanta gånger pengarna. Att OB Esports x Neon och Fnatic skulle kryssa matchen gav inför mötet i snitt oddset 0 hos de 5 spelbolagen i vår oddsjämförelse.

Poängfacit OB Esports x Neon

För OB Esports x Neon så har laget denna säsong i Dota Pro Circuit - Sydostasien övre divisionen håvat in 0 poäng på de 0 matcherna som laget har spelat på hemmaplan. Detta gör att OB Esports x Neon har ett snitt på 0 poäng per hemmamatch.

På bortaplan har OB Esports x Neon tagit 0 poäng på 0 spelade matcher i event. Så här långt har OB Esports x Neon ett poängsnitt på 0,00 poäng per match på bortaplan.

OB Esports x Neon har ett facit denna säsong i Dota Pro Circuit - Sydostasien övre divisionen med 0 poäng på de 0 matcher som laget spelat under säsongen. OB Esports x Neon har med det facit ett snitt på 0,00 poäng per match.

Poängfacit Fnatic

Fnatic har ett hemmafacit i Dota Pro Circuit - Sydostasien övre divisionen spelat 0 matcher och har 0 poäng i tabellen. Laget har med det ett facit på 0 poäng per spelad match hemma.

Denna säsong i Dota Pro Circuit - Sydostasien övre divisionen har Fnatic ett facit med 0 poäng på 0 spelade matcher på bortaplan. Så laget har ett bortafacit med 0,00 poäng per match.

På 0 matcher Fnatic har spelat i Dota Pro Circuit - Sydostasien övre divisionen under säsong så har laget håvat in 0 poäng. Fnatic har därmed denna säsong ett poängsnitt på 0,00 poäng per match.

Poängstatistik för OB Esports x Neon - Fnatic

Likaresultatet innebär att OB Esports x Neon på sina fem senaste matcher har plockat 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster. Fnatic har vunnit 0, spelat lika 0 och förlorat 0 av sina 5 senaste.