OFFSET Esports – GTZ Bulls 29/6, odds, speltips, streaming

OFFSET Esports
vs
GTZ Bulls
21-06-29 19:00 Liga Portuguesa
GTZ Bulls
Bästa matchoddsen
1 1.95
2 1.95
Vinstchans
Odds för OFFSET Esports - GTZ Bulls
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-06-29 18:28:07. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Så spelades OFFSET Esports – GTZ Bulls i Liga Portuguesa

OFFSET Esports och GTZ Bulls möttes i Liga Portuguesa den 29/6 med matchstart 19:00.

Oddsen inför OFFSET Esports - GTZ Bulls

Inför matchen mellan OFFSET Esports och GTZ Bulls i Liga Portuguesa så var GTZ Bulls spelbolagens favorit att vinna om vi kikar på oddsen. Och det högsta oddset på GTZ Bulls hittade du hos Unibet till 1.95 gånger pengarna. GTZ Bulls var som sagt favorit inför detta möte och de 2 spelbolagen i vår oddsjämförelse gav ett snittodds på 1,88 gånger pengarna.

OFFSET Esports var underdogs mot GTZ Bulls och det högsta oddset på nederlagstippade OFFSET Esports kunde du spela på hos spelbolaget betway till 1.95 gånger pengarna. Nederlagstippade OFFSET Esports var som sagt ingen favorit i mötet mot GTZ Bulls och i snitt gav ett spel hos de 2 spelbolagen ovan oddset 1,85.

gav det högsta spelet på ett oavgjort resultat inför mötet mellan OFFSET Esports och GTZ Bulls, till gånger pengarna. De 2 spelbolagen i vår oddsjämförelse gav i snitt oddset 0 gånger pengarna på ett oavgjort resultat mellan OFFSET Esports - GTZ Bulls.

Poängfacit OFFSET Esports

OFFSET Esports har på hemmaplan i Liga Portuguesa spelat 0 matcher och har 0 poäng i tabellen. Ett facit som innebär 0 poäng per spelad hemmamatch.

På bortaplan så har OFFSET Esports under säsongen 0 insamlade poäng på de 0 matcher laget har spelat i event. Detta innebär att OFFSET Esports har ett poängsnitt på bortaplan med 0,00 poäng per match.

På de totalt 0 matcher OFFSET Esports har spelat under säsongen i Liga Portuguesa så har laget kammat hem 0 poäng. OFFSET Esports har under säsongen ett snitt på 0,00 poäng per match.

Poängfacit GTZ Bulls

GTZ Bulls har håvat in 0 poäng så här långt på 0 spelade matcher i Liga Portuguesa. Laget har med det ett facit på 0 poäng per spelad match hemma.

0 poäng har GTZ Bulls i bortafacit så här långt på de 0 matcher man spelat i Liga Portuguesa. På bortaplan så har GTZ Bulls därmed tagit 0,00 poäng per match under säsongen.

På 0 matcher GTZ Bulls har spelat i Liga Portuguesa under säsong så har laget håvat in 0 poäng. GTZ Bulls har därmed ett facit på 0,00 poäng per match.

Poängstatistik för OFFSET Esports - GTZ Bulls

Matchresultatet innebär ett kryss i båda lagens facit. Det innebär totalt 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för OFFSET Esports, och 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster på fem matcher för GTZ Bulls.