OG – Nigma 15/5, odds, livestream, speltips

OG
vs
Nigma
Nigma
Bästa matchoddsen
1 1.55
2 2.35
Vinstchans
Odds för OG - Nigma
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-15 18:55:10. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

OG mötte Nigma den 21-05-15

Mötet i DreamLeague DPC EU övre divisionen mellan OG och Nigma spelades den 15/5 matchstart med start kl. 19:00.

De bästa oddsen inför OG - Nigma

Inför matchen mellan OG och Nigma i DreamLeague DPC EU övre divisionen så var OG spelbolagens favorit att vinna om vi kikar på oddsen. Och det högsta oddset på OG hittade du hos Unibet till 1.55 gånger pengarna. Favoriten OG kunde du i snitt spela på till oddset 2,35 gånger pengarna som vinnare hos de 1 spelbolagen i vår oddsjämförelse.

Unibet gav det högsta odds på Nigma, som var nederlagstippade mot OG, till 2.35 gånger pengarna. Snittoddset på att underdogen Nigma skulle vinna matchen gav hos de 1 spelbolagen, som vi jämför oddsen från, 1,55 gånger pengarna inför mötet mot OG.

Det högsta spelet på ett kryss i mötet mellan OG och Nigma kunde du betta på hos till intressanta gånger pengarna. Att OG - Nigma skulle kryssa gav inför matchstart oddset 0 i snitt om vi kikar hos de 1 spelbolagen i vår oddsjämförelse.

Poängfacit OG

På hemmaplan har OG samlat ihop 0 poäng så här långt på 0 matcher i DreamLeague DPC EU övre divisionen. Över de 0 spelade hemmamatcher har nu OG ett poängsnitt på 0 poäng per match.

Denna säsong har OG ett bortafacit med 0 poäng på 0 spelade matcher i event. Detta gör att OG har ett bortafacit med 0,00 poäng per match.

0 poäng har OG än så länge håvat in under den gångna säsongen i event, på totalt 0 spelade matcher. Med ett facit på 0,00 poäng i snitt per match.

Poängfacit Nigma

Nigma har denna säsongen i DreamLeague DPC EU övre divisionen tagit 0 poäng på de 0 matcher laget spelat på hemmaplan. Laget har med det ett facit på 0 poäng per spelad match hemma.

På bortaplan så har Nigma i DreamLeague DPC EU övre divisionen under säsongen 0 inspelade poäng på 0 matcher laget har spelat. På bortaplan så har Nigma därmed tagit 0,00 poäng per match under säsongen.

På 0 matcher Nigma har spelat i DreamLeague DPC EU övre divisionen under säsong så har laget håvat in 0 poäng. Nigma har därmed ett snitt per match på 0,00 poäng.

Poängstatistik för OG - Nigma

Likaresultatet innebär att OG på sina fem senaste matcher har plockat 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster. Nigma har vunnit 0, spelat lika 0 och förlorat 0 av sina 5 senaste.