OG – Team Secret 24/2, odds, livestream, speltips

OG
vs
Team Secret
Team Secret
Bästa matchoddsen
1 3.00
2 1.35
Vinstchans
Odds för OG - Team Secret
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-02-22 23:45:05. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Så spelades OG – Team Secret den 24/2

OG och Team Secret möttes i DreamLeague DPC EU övre divisionen den 24/2 med matchstart 16:55.

Oddsen inför OG - Team Secret

Inför mötet mellan OG - Team Secret i DreamLeague DPC EU övre divisionen så talade spelbolagens odds för en seger till Team Secret och betway gav då det bästa oddset till 1.35 gånger pengarna. Favoriten Team Secret kunde du i snitt spela på till oddset 2,98 gånger pengarna som vinnare hos de 2 spelbolagen i vår oddsjämförelse.

Spelbolaget Unibet gav det högsta oddset på OG som vinnare, till oddset 3.00 gånger pengarna. Snittoddset på att underdogen OG skulle vinna matchen gav hos de 2 spelbolagen, som vi jämför oddsen från, 1,34 gånger pengarna inför mötet mot Team Secret.

Ett spel på krysset mellan OG och Team Secret gav som högst inför matchen och som du hittade hos . I snitt gav de 2 spelbolagen, i oddsjämförelsen ovan, ett odds på 0 att OG - Team Secret skulle kryssa matchen.

Poängfacit OG

OG har tagit 0 poäng så här långt i DreamLeague DPC EU övre divisionen på 0 spelade matcher. Laget har därmed ett hammafacit på 0 poäng per spelad match.

På 0 spelade matcher har OG denna säsong i DreamLeague DPC EU övre divisionen tagit 0 poäng. På bortaplan så har OG därmed tagit 0,00 poäng per match så här långt.

I DreamLeague DPC EU övre divisionen har OG 0 poäng på 0 spelade matcher totalt. Lagets snitt per spelad match ligger därmed på 0,00 poäng.

Poängfacit Team Secret

Team Secret har ett hemmafacit i DreamLeague DPC EU övre divisionen spelat 0 matcher och har 0 poäng i tabellen. Och ett hemmafacit på 0 poäng per spelad match.

På bortaplan så har Team Secret i DreamLeague DPC EU övre divisionen under säsongen 0 inspelade poäng på 0 matcher laget har spelat. På bortaplan så har Team Secret därmed tagit 0,00 poäng per match under säsongen.

På 0 matcher har Team Secret spelat in 0 poäng denna säsong i event. Detta gör att Team Secret har ett snitt på 0,00 poäng per match.

Poängstatistik för OG - Team Secret

Vi noterar ett kryss för båda lag efter matchen som slutade lika. Det innebär 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för OG och 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Team Secret på de fem senast spelade matcherna för respektive lag.