Oh My God – Bilibili Gaming 26/6, odds, stream, speltips

Oh My God
vs
Bilibili Gaming
21-06-26 09:00 LPL
Bilibili Gaming
Bästa matchoddsen
1 1.87
2 1.87
Vinstchans
Odds för Oh My God - Bilibili Gaming
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-06-26 10:07:40. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Matchinfo Oh My God – Bilibili Gaming i 26 juni

Oh My God och Bilibili Gaming möttes den 21-06-26 med matchstart 09:00 i LPL.

De bästa & högsta oddsen inför Oh My God - Bilibili Gaming

Inför mötet mellan Oh My God - Bilibili Gaming i LPL så talade spelbolagens odds för en seger till Oh My God och gav då det bästa oddset till gånger pengarna. I vår oddsjämförelse så gav de 1 spelbolagen i snitt oddset på att Oh My God skulle vinna matchen.

Unibet gav det högsta odds på Oh My God, som var nederlagstippade mot Oh My God, till 1.87 gånger pengarna. Nederlagstippade Oh My God var som sagt ingen favorit i mötet mot Oh My God och i snitt gav ett spel hos de 1 spelbolagen ovan oddset .

Det högsta spelet på ett kryss i mötet mellan Oh My God och Bilibili Gaming kunde du betta på hos till intressanta gånger pengarna. Före avspark mellan Oh My God - Bilibili Gaming så gav ett spel på ett oavgjort resultat i snitt oddset 0.

Poängfacit Oh My God

Oh My God har på hemmaplan i LPL spelat 0 matcher och har 0 poäng i tabellen. Över de 0 spelade hemmamatcher har nu Oh My God ett poängsnitt på 0 poäng per match.

Oh My God har ett bortafacit i LPL med 0 poäng på 0 spelade matcher. På bortaplan så har Oh My God därmed tagit 0,00 poäng per match så här långt.

På de 0 matcher Oh My God har spelat denna säsong i LPL så har laget tagit 0 poäng. Oh My God har under säsongen ett snitt på 0,00 poäng per match.

Poängfacit Bilibili Gaming

Bilibili Gaming har håvat in 0 poäng så här långt på 0 spelade matcher i LPL. Laget har med det ett facit på 0 poäng per spelad match hemma.

På bortaplan så har Bilibili Gaming i LPL under säsongen 0 inspelade poäng på 0 matcher laget har spelat. Bilibili Gaming har med andra ord 0,00 inspelade poäng per bortamatch.

Denna säsong har Bilibili Gaming i LPL håvat in 0 poäng på 0 spelade matcher. Bilibili Gaming har ett snitt på 0,00 poäng per spelad match.

Poängstatistik för Oh My God - Bilibili Gaming

Matchresultatet innebär ett kryss i båda lagens facit. Det innebär totalt 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Oh My God, och 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster på fem matcher för Bilibili Gaming.