Omega Esports – OB Esports x Neon 6/5, odds, speltips, live stream

Omega Esports
vs
OB Esports x Neon
OB Esports x Neon
Bästa matchoddsen
1 4.25
2 1.20
Vinstchans
Odds för Omega Esports - OB Esports x Neon
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-04 20:03:09. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Omega Esports mötte OB Esports x Neon den 21-05-06

Omega Esports och OB Esports x Neon i Dota Pro Circuit - Sydostasien övre divisionen med matchstart 10:00 den 6 maj.

De bästa & högsta oddsen inför Omega Esports - OB Esports x Neon

På matchen i Dota Pro Circuit - Sydostasien övre divisionen mellan Omega Esports och OB Esports x Neon så höll spelbolagen OB Esports x Neon som favoriter och du kunde spela till det bästa oddset 1.20 hos Unibet. I snitt låg oddset på en vinst till OB Esports x Neon på 4,25 gånger pengarna, hos de 1 spelbolagen som finns med på vår lista ovan.

Spelbolagen trodde inte på Omega Esports som vinnare i matchen mot OB Esports x Neon. Och inför detta möte så gav Unibet det högsta oddset på Omega Esports som vinnare till 4.25 gånger pengarna. I snitt så kunde du spela på att Omega Esports gick vinnande ur detta möte till oddset 1,20 gånger pengarna, hos de 1 spelbolagen i vår oddsjämförelse.

Inför mötet mellan Omega Esports och OB Esports x Neon så var det högsta oddset på ett oavgjort resultat som du hittade hos . Ett oavgjort spel på Omega Esports - OB Esports x Neon gav inför mötet i snitt oddset 0 gånger pengarna hos de 1 spelbolagen i listan ovan.

Poängfacit Omega Esports

För Omega Esports så har laget denna säsong i Dota Pro Circuit - Sydostasien övre divisionen håvat in 0 poäng på de 0 matcherna som laget har spelat på hemmaplan. Omega Esports har ett hemmafacit med 0 poäng per match.

Omega Esports har ett bortafacit under säsongen i Dota Pro Circuit - Sydostasien övre divisionen med 0 tagna poäng på de 0 matcher laget spelat. Och detta gör att Omega Esports har ett poängsnitt på bortaplan med 0,00 poäng per spelad match.

Omega Esports har samlat in 0 poäng denna säsong i event, på de 0 matcher laget har spelat. Lagets snitt per spelad match ligger därmed på 0,00 poäng.

Poängfacit OB Esports x Neon

OB Esports x Neon har ett facit i Dota Pro Circuit - Sydostasien övre divisionen där laget så här långt har tagit 0 poäng på 0 spelade matcher. Laget har med det ett facit på 0 poäng per spelad match hemma.

Denna säsong i Dota Pro Circuit - Sydostasien övre divisionen har OB Esports x Neon ett facit med 0 poäng på 0 spelade matcher på bortaplan. OB Esports x Neon har med andra ord 0,00 inspelade poäng per bortamatch.

OB Esports x Neon har i Dota Pro Circuit - Sydostasien övre divisionen ett facit på 0 poäng på 0 spelade matcher under säsongen. Laget har därmed i snitt, per spelad match, tagit 0,00 poäng.

Poängstatistik för Omega Esports - OB Esports x Neon

Likaresultatet innebär att Omega Esports på sina fem senaste matcher har plockat 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster. OB Esports x Neon har vunnit 0, spelat lika 0 och förlorat 0 av sina 5 senaste.