Omega Gaming – Inverse 6/5, odds, speltips, live stream

Omega Gaming
vs
Inverse
Inverse
Bästa matchoddsen
1 1.16
2 4.50
Vinstchans
Odds för Omega Gaming - Inverse
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-04 20:03:12. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Matchinfo Omega Gaming – Inverse i OGA DPC SA Regional League lägre divisionen

Omega Gaming och Inverse möttes den 21-05-06 med matchstart 16:00 i OGA DPC SA Regional League lägre divisionen.

De bästa & högsta oddsen inför Omega Gaming - Inverse

På matchen i OGA DPC SA Regional League lägre divisionen mellan Omega Gaming och Inverse så höll spelbolagen Omega Gaming som favoriter och du kunde spela till det bästa oddset 1.16 hos Unibet. Av de 1 spelbolagen i vår oddsjämförelse så var snittoddet 4,50 på Omega Gaming som vinnare mot Inverse.

4.50 var det högsta oddset på nederlagstippade Inverse som vinnare i mötet mot Omega Gaming. Och detta odds kunde du spela på hos Unibet. De 1 spelbolagen i vår oddsjämförelse ovan gav snittoddset 1,16 att Inverse skulle vinna matchen.

var det spelbolag som gav det bästa oddset på att Omega Gaming och Inverse skulle kryssa i mötet. Snittoddet hos de 1 spelbolagen vi jämfört oddsen från låg på 0 gånger pengarna innan matchen.

Poängfacit Omega Gaming

Omega Gaming har tagit 0 poäng så här långt i OGA DPC SA Regional League lägre divisionen på 0 spelade matcher. Över de 0 spelade hemmamatcher har nu Omega Gaming ett poängsnitt på 0 poäng per match.

Omega Gaming har ett bortafacit under säsongen i OGA DPC SA Regional League lägre divisionen med 0 tagna poäng på de 0 matcher laget spelat. I OGA DPC SA Regional League lägre divisionen har Omega Gaming med andra ord 0,00 inspelade poäng per match på bortaplan.

I OGA DPC SA Regional League lägre divisionen har Omega Gaming 0 poäng på 0 spelade matcher totalt. Detta innebär att Omega Gaming har ett snitt på 0,00 poäng per match.

Poängfacit Inverse

Inverse har i OGA DPC SA Regional League lägre divisionen 0 spelade hemmamatcher 0 inspelade poäng. Detta innebär att Inverse har ett hemmasnitt på 0 poäng per match.

Inverse har på bortaplan denna säsong 0 inhåvade poäng i OGA DPC SA Regional League lägre divisionen på 0 spelade matcher. Detta innebär att Inverse har ett facit med 0,00 poäng per bortamatch.

Inverse har i OGA DPC SA Regional League lägre divisionen ett facit på 0 poäng på 0 spelade matcher under säsongen. Inverse har därmed ett snitt per match på 0,00 poäng.

Poängstatistik för Omega Gaming - Inverse

Vi noterar ett kryss för båda lag efter matchen som slutade lika. Det innebär 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Omega Gaming och 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Inverse på de fem senast spelade matcherna för respektive lag.