ORDER – Chiefs Esports Club 23/6, odds, speltips, stream

ORDER
vs
Chiefs Esports Club
21-06-23 08:00 LCO
Chiefs Esports Club
Bästa matchoddsen
1 2.10
2 1.72
Vinstchans
Odds för ORDER - Chiefs Esports Club
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-06-23 09:52:15. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Så spelades ORDER – Chiefs Esports Club

ORDER och Chiefs Esports Club möttes i LCO den 23/6 med matchstart 08:00.

De bästa oddsen inför ORDER - Chiefs Esports Club

På matchen i LCO mellan ORDER och Chiefs Esports Club så höll spelbolagen Chiefs Esports Club som favoriter och du kunde spela till det bästa oddset 1.72 hos Unibet. Chiefs Esports Club var som sagt favorit inför detta möte och de 2 spelbolagen i vår oddsjämförelse gav ett snittodds på 2,08 gånger pengarna.

Betway gav det högsta odds på ORDER, som var nederlagstippade mot Chiefs Esports Club, till 2.10 gånger pengarna. Om vi jämför oddsen från de 2 spelbolagen i vår oddsjämförelse så gav ett spel i snitt 1,69 gånger pengarna på ORDER som vinnare.

Det högsta spelet på ett kryss i mötet mellan ORDER och Chiefs Esports Club kunde du betta på hos till intressanta gånger pengarna. De 2 spelbolagen som du ser i oddsjämförelsen ovan gav i snitt 0 gånger pengarna på ett oavgjort resultat.

Poängfacit ORDER

ORDER har tagit 0 poäng så här långt i LCO på 0 spelade matcher. Laget har därmed ett hammafacit på 0 poäng per spelad match.

Denna säsong har ORDER ett bortafacit med 0 poäng på 0 spelade matcher i event. Så här långt har ORDER ett poängsnitt på 0,00 poäng per match på bortaplan.

ORDER har på 0 matcher tagit 0 poäng denna här säsongen i event. Per match har ORDER ett snitt på 0,00 poäng.

Poängfacit Chiefs Esports Club

Chiefs Esports Club har i LCO 0 spelade hemmamatcher 0 inspelade poäng. Detta innebär att Chiefs Esports Club har ett hemmasnitt på 0 poäng per match.

Chiefs Esports Club har på bortaplan denna säsong 0 inhåvade poäng i LCO på 0 spelade matcher. Chiefs Esports Club har med andra ord 0,00 inspelade poäng per bortamatch.

Denna säsong har Chiefs Esports Club i LCO håvat in 0 poäng på 0 spelade matcher. Och har ett facit på 0,00 poäng i snitt per match.

Poängstatistik för ORDER - Chiefs Esports Club

Båda lagen kan notera ett kryss i sitt facit för de fem senaste matcherna. Det innebär ett facit av 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för ORDER, och totalt 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Chiefs Esports Club.