Örgryte – Varbergs BoIS FC 30/10, odds, speltips, live stream

Örgryte
vs
Varbergs BoIS FC
2018-10-30 19:00 Superettan TV: Sportkanalen
Bästa matchoddsen
Vinstchans
Odds för Örgryte – Varbergs BoIS FC
Matchodds (1-X-2)
Spelbolag
1
X
2
Bonus
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 100kr
Bonuserbjudande 500kr

Oddsen uppdaterades 2018-10-11 10:40:51. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Matchstart 10-30-2018 19:00

Tisdagen den 30 oktober kommer Örgryte att möta Varbergs BoIS FC med avspark 19:00 i Superettan. Matchen mellan Örgryte och Varbergs BoIS FC kommer att TV-sändas i Sportkanalen.

Örgryte - Varbergs BoIS FC speltips

På utvalda matcher har vi skrivit rekar som du kan ta del av. Bettingtips du kan ta del av när du ska lägga ett spel på Örgryte-Varbergs BoIS FC eller andra matcher, utan att det kostar dig en krona. Bettingtips på andra matcher än Örgryte-Varbergs BoIS FC hittar du i menyn under ”speltips”.

Örgryte är favorit i mötet om vi jämför oddsen från spelbolagen och just nu hittar du det mest fördelaktiga oddset hos Unibet till oddset 1.65. Tror du på en skräll i detta möte och att nederlagstippade Varbergs BoIS FC utgår med seger, trots att spelbolagen är försiktiga? Då bettar du med fördel hos Unibet som just nu ger det bästa och högsta oddset till 4.40 gånger pengarna.

Varbergs BoIS FC fick se sig besegrade av Örgryte i det senaste mötet

I Superettan möttes Örgryte och Varbergs BoIS FC tidigare under säsongen, den 3/4, och då var det Örgryte som utgick med seger med resultatet 2 mål mot 0.

Spela på de bästa oddsen med BetOmaten

Vårt verktyg BetOmaten är ett ypperlig tjänst som du kan använda för att betta på Örgryte - Varbergs BoIS FC. Den fungerar som en oddskorg dit du kan lägga in odds för att kalkylera vart du får bästa avkastning på din insats. Tryck helt enkelt på för att lägga till de bästa oddsen i din oddskorg.

Jämför oddsen nedan

Vi hämtar in odds från alla de stora spelbolagen och jämför oddsen i listan nedan för olika bettyper.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i Superettan

På de 13 spelade hemmamatcherna under denna säsongen har Örgryte gjort totalt 25 mål, ett snitt på 1,92 gjorda mål per match. På de 13 hemmamatcher som Örgryte spelat denna säsong så har man släppt in 15 mål totalt och per match blir det 1,15 mål i snitt.

På bortaplan har Varbergs BoIS FC denna säsong ett facit med 19 gjorda mål på 13 spelade matcher. Varbergs BoIS FC har å sin sida ett bortafacit med 20 insläppta mål under säsongen i Superettan.

På de 27 matcher Örgryte spelat i Superettan denna säsong så har laget gjort totalt 45 mål, med ett snitt på 1,67 mål per match. Under den gångna säsongen har Örgryte ett facit med 34 insläppta mål på de 27 matcher som spelats i ligan. I snitt har Örgryte släppt in 1,26 mål per match.

Offensivt har Varbergs BoIS FC gjort 1,46 mål per match i Superettan på de 26 matcher som spelats under säsongen. Varbergs BoIS FC har totalt spelat 26 matcher under säsongen och på dessa 26 matcher har man släppt in 42 mål, ett snitt på 1,62 insläppta mål per spelad match.