Oxygen Esports – Ninjas in Pyjamas 14/5, odds, speltips, live stream

Oxygen Esports
vs
Ninjas in Pyjamas
21-05-14 17:30 Six Invitational
Ninjas in Pyjamas
Bästa matchoddsen
1 2.05
2 1.70
Vinstchans
Odds för Oxygen Esports - Ninjas in Pyjamas
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-14 17:44:06. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Matchfakta Oxygen Esports – Ninjas in Pyjamas i Six Invitational

Med matchstart 17:30 så spelades matchen i Six Invitational mellan Oxygen Esports och Ninjas in Pyjamas, den 14 maj.

De bästa & högsta oddsen inför Oxygen Esports - Ninjas in Pyjamas

Inför mötet mellan Oxygen Esports - Ninjas in Pyjamas i Six Invitational så talade spelbolagens odds för en seger till Ninjas in Pyjamas och Unibet gav då det bästa oddset till 1.70 gånger pengarna. I snitt så gav 1 spelsidor oddset 2,05 på att favoriten Ninjas in Pyjamas skulle utgå med seger.

På nederlagstippade Oxygen Esports så kunde du spela på det högsta oddset 2.05 som du hittade hos Unibet. De 1 spelbolagen i vår oddsjämförelse ovan gav snittoddset 1,70 att Oxygen Esports skulle vinna matchen.

Det bästa oddset på ett kryss gav till gånger pengarna. Ett kryss mellan de två gav i snitt, hos det 1 spelbolagen vi jämfört oddsen från, 0 gånger pengarna.

Poängfacit Oxygen Esports

Oxygen Esports hemmafacit så här långt i Six Invitational är 0 inspelade poäng på 0 matcher. På hemmaplan har Oxygen Esports ett snitt på 0 poäng per match.

Oxygen Esports har ett bortafacit under säsongen i Six Invitational med 0 tagna poäng på de 0 matcher laget spelat. På bortaplan så har Oxygen Esports därmed tagit 0,00 poäng per match så här långt.

På de totalt 0 matcher Oxygen Esports har spelat under säsongen i Six Invitational så har laget kammat hem 0 poäng. Med ett facit på 0,00 poäng i snitt per match.

Poängfacit Ninjas in Pyjamas

På hemmaplan har Ninjas in Pyjamas fått ihop 0 poäng i Six Invitational denna säsong på 0 spelade matcher. Ninjas in Pyjamas har ett facit på 0 poäng per hemmamatch.

På bortaplan har Ninjas in Pyjamas i Six Invitational tagit 0 poäng på 0 matcher. På bortaplan så har Ninjas in Pyjamas därmed tagit 0,00 poäng per match under säsongen.

Ninjas in Pyjamas har på 0 spelade matcher i Six Invitational tagit 0 poäng denna säsongen. Detta gör att Ninjas in Pyjamas har ett snitt på 0,00 poäng per match.

Poängstatistik för Oxygen Esports - Ninjas in Pyjamas

Ett kryss i matchen betyder att de fem senast spelade matcherna för Oxygen Esports har resulterat i 0 vinster, 0 förluser och 0 kryss. Ninjas in Pyjamas har på lika många matcher spelat ihop 0 vinster, 0 förluster och 0 kryss.