Oxygen Esports – XSET 23/6, odds, speltips, live stream

Oxygen Esports
vs
XSET
21-06-23 20:00 NA League
XSET
Bästa matchoddsen
1 1.15
2 5.00
Vinstchans
Odds för Oxygen Esports - XSET
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-06-23 10:19:17. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Matchfakta Oxygen Esports – XSET i NA League

Oxygen Esports och XSET gjorde upp den 23 juni. Matchen spelades i NA League med matchstart 20:00.

De bästa & högsta oddsen inför Oxygen Esports - XSET

Kikade vi på oddsen inför mötet i NA League mellan Oxygen Esports och XSET så var Oxygen Esports oddsfavorit att vinna matchen. Spelbolaget Unibet gav då det högsta oddset till 1.15 gånger pengarna på Oxygen Esports som vinnare. Spelbolagen gav i snitt oddset 4,88 att Oxygen Esports, favoriten hos de 2 spelbolagen, skulle planenligt vinna matchen.

Spelbolaget Unibet gav det högsta oddset på XSET som vinnare, till oddset 5.00 gånger pengarna. Snittoddset på att underdogen XSET skulle vinna matchen gav hos de 2 spelbolagen, som vi jämför oddsen från, 1,15 gånger pengarna inför mötet mot Oxygen Esports.

Ett kryss mellan Oxygen Esports och XSET gav som högst gånger pengarna. Ett odds du kunde spela på hos . De 2 spelbolagen i vår oddsjämförelse gav i snitt oddset 0 gånger pengarna på ett oavgjort resultat mellan Oxygen Esports - XSET.

Poängfacit Oxygen Esports

För Oxygen Esports så har laget denna säsong i NA League håvat in 0 poäng på de 0 matcherna som laget har spelat på hemmaplan. Detta innebär att Oxygen Esports i snitt tar 0 poäng per match på hemmaplan.

På bortaplan så har Oxygen Esports under säsongen 0 insamlade poäng på de 0 matcher laget har spelat i event. Detta gör att Oxygen Esports har ett bortafacit med 0,00 poäng per match.

Under säsongen i NA League så har Oxygen Esports spelat in 0 poäng på 0 matcher. Oxygen Esports har med det facit ett snitt på 0,00 poäng per match.

Poängfacit XSET

XSET har i NA League 0 spelade hemmamatcher 0 inspelade poäng. Och ett hemmafacit som innebär 0 poäng per match.

På 0 matcher har XSET under säsong tagit 0 poäng i event. På bortaplan har XSET tagit 0,00 poäng per spelad match.

0 poäng har XSET tagit i NA League under säsongen som gått, på de 0 matcher man spelat. XSET har därmed ett snitt per match på 0,00 poäng.

Poängstatistik för Oxygen Esports - XSET

Båda lagen kan notera ett kryss i sitt facit för de fem senaste matcherna. Det innebär ett facit av 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Oxygen Esports, och totalt 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för XSET.