paiN Gaming Academy – INTZ Academy 29/6, odds, live stream, speltips

paiN Gaming Academy
vs
INTZ Academy
21-06-29 22:00 CBLOL Academy
INTZ Academy
Bästa matchoddsen
1 1.16
2 4.50
Vinstchans
Odds för paiN Gaming Academy - INTZ Academy
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-06-29 07:08:07. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Så spelades paiN Gaming Academy – INTZ Academy

PaiN Gaming Academy och INTZ Academy möttes i CBLOL Academy den 29/6 med matchstart 22:00.

De bästa & högsta oddsen inför paiN Gaming Academy - INTZ Academy

Inför mötet mellan paiN Gaming Academy - INTZ Academy i CBLOL Academy så talade spelbolagens odds för en seger till paiN Gaming Academy och Unibet gav då det bästa oddset till 1.16 gånger pengarna. I snitt så gav 1 spelbolag oddset 4,50 på att favoriten paiN Gaming Academy skulle utgå med seger.

Spelbolagen trodde inte på INTZ Academy som vinnare i matchen mot paiN Gaming Academy. Och inför detta möte så gav Unibet det högsta oddset på INTZ Academy som vinnare till 4.50 gånger pengarna. Snittoddset på att underdogen INTZ Academy skulle vinna matchen gav hos de 1 spelbolagen, som vi jämför oddsen från, 1,16 gånger pengarna inför mötet mot paiN Gaming Academy.

Inför mötet mellan paiN Gaming Academy och INTZ Academy så var det högsta oddset på ett oavgjort resultat som du hittade hos . Ett oavgjort spel på paiN Gaming Academy - INTZ Academy gav inför mötet i snitt oddset 0 gånger pengarna hos de 1 spelbolagen i listan ovan.

Poängfacit paiN Gaming Academy

PaiN Gaming Academy har på hemmaplan i CBLOL Academy spelat 0 matcher och har 0 poäng i tabellen. Detta innebär att paiN Gaming Academy i snitt tar 0 poäng per match på hemmaplan.

PaiN Gaming Academy har på bortaplan i CBLOL Academy denna säsong 0 inspelade poäng på 0 matcher. Och detta gör att paiN Gaming Academy har ett poängsnitt på bortaplan med 0,00 poäng per spelad match.

I CBLOL Academy har paiN Gaming Academy denna säsong 0 inspelade poäng på de 0 matcher man har spelat. Lagets snitt per spelad match ligger därmed på 0,00 poäng.

Poängfacit INTZ Academy

På hemmaplan har INTZ Academy fått ihop 0 poäng i CBLOL Academy denna säsong på 0 spelade matcher. Över 0 spelade matcher på hemmaplan har nu INTZ Academy ett snitt på 0 poäng per match.

På 0 matcher har INTZ Academy under säsong tagit 0 poäng i event. Så laget har ett bortafacit med 0,00 poäng per match.

0 poäng har INTZ Academy tagit i CBLOL Academy under säsongen som gått, på de 0 matcher man spelat. Per spelad match har INTZ Academy ett poängsnitt på 0,00.

Poängstatistik för paiN Gaming Academy - INTZ Academy

Vi noterar ett kryss för båda lag efter matchen som slutade lika. Det innebär 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för paiN Gaming Academy och 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för INTZ Academy på de fem senast spelade matcherna för respektive lag.