paiN Gaming – Istanbul Wildcats 10/5, odds, live stream, speltips

paiN Gaming
vs
Istanbul Wildcats
21-05-10 17:00 Mid-Season Invitational
Istanbul Wildcats
Bästa matchoddsen
1 1.83
2 1.95
Vinstchans
Odds för paiN Gaming - Istanbul Wildcats
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
bet365
Bonuserbjudande Upp till 1250 kr i spelkrediter
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-10 16:42:05. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Matchinfo paiN Gaming – Istanbul Wildcats i Mid-Season Invitational

Matchen spelades i Mid-Season Invitational mellan paiN Gaming och Istanbul Wildcats. Mötets matchstart var 17:00 den 10 maj.

1X2-oddsen på paiN Gaming - Istanbul Wildcats

Inför mötet mellan paiN Gaming - Istanbul Wildcats i Mid-Season Invitational så talade spelbolagens odds för en seger till paiN Gaming och bet365 gav då det bästa oddset till 1.83 gånger pengarna. Att paiN Gaming skulle införliva förväntningarna och vinna matchen gav i snitt oddset 1,89 hos de 2 spelbolagen i listan ovan.

Spelbolaget Unibet gav det högsta oddset på Istanbul Wildcats som vinnare, till oddset 1.95 gånger pengarna. Om vi jämför oddsen från de 2 spelbolagen i vår oddsjämförelse så gav ett spel i snitt 1,79 gånger pengarna på Istanbul Wildcats som vinnare.

Det högsta spelet på ett kryss i mötet mellan paiN Gaming och Istanbul Wildcats kunde du betta på hos till intressanta gånger pengarna. Att paiN Gaming - Istanbul Wildcats skulle kryssa gav inför matchstart oddset 0 i snitt om vi kikar hos de 2 spelbolagen i vår oddsjämförelse.

Poängfacit paiN Gaming

På 0 spelade matcher har paiN Gaming nu 0 insamlade poäng i event. Ett facit som innebär 0 poäng per spelad hemmamatch.

PaiN Gaming har ett bortafacit i Mid-Season Invitational med 0 poäng på 0 spelade matcher. Detta innebär att paiN Gaming har ett poängsnitt på bortaplan med 0,00 poäng per match.

I Mid-Season Invitational har paiN Gaming denna säsong 0 inspelade poäng på de 0 matcher man har spelat. Per match har paiN Gaming ett snitt på 0,00 poäng.

Poängfacit Istanbul Wildcats

Istanbul Wildcats har denna säsongen i Mid-Season Invitational tagit 0 poäng på de 0 matcher laget spelat på hemmaplan. Laget har med det ett facit på 0 poäng per spelad match hemma.

PaiN Gaming har ett facit på bortaplan denna säsong i Mid-Season Invitational med 0 inspelade poäng på 0 matcher man spelat. Så här långt så har Istanbul Wildcats därmed ett bortasnitt på 0,00 poäng per match.

På totalt 0 matcher Istanbul Wildcats har spelat under säsongen har man håvat in 0 poäng i event. Per match har laget därmed tagit 0,00 poäng i snitt.

Poängstatistik för paiN Gaming - Istanbul Wildcats

Ett kryss i matchen betyder att de fem senast spelade matcherna för paiN Gaming har resulterat i 0 vinster, 0 förluser och 0 kryss. Istanbul Wildcats har på lika många matcher spelat ihop 0 vinster, 0 förluster och 0 kryss.