Parabellum Esports – Oxygen Esports 12/5, odds, livestream, speltips

Parabellum Esports
vs
Oxygen Esports
21-05-12 13:00 Six Invitational
Oxygen Esports
Bästa matchoddsen
1 3.55
2 1.26
Vinstchans
Odds för Parabellum Esports - Oxygen Esports
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-12 12:03:05. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Parabellum Esports – Oxygen Esports i Six Invitational

Parabellum Esports och Oxygen Esports möttes den 21-05-12 med matchstart 13:00 i Six Invitational.

De bästa & högsta oddsen inför Parabellum Esports - Oxygen Esports

Kikade vi på oddsen inför mötet i Six Invitational mellan Parabellum Esports och Oxygen Esports så var Oxygen Esports oddsfavorit att vinna matchen. Spelbolaget Unibet gav då det högsta oddset till 1.26 gånger pengarna på Oxygen Esports som vinnare. I snitt så gav 1 spelbolag oddset 3,55 på att favoriten Oxygen Esports skulle utgå med seger.

Spelbolagen trodde inte på Parabellum Esports som vinnare i matchen mot Oxygen Esports. Och inför detta möte så gav Unibet det högsta oddset på Parabellum Esports som vinnare till 3.55 gånger pengarna. De 1 spelbolagen i vår oddsjämförelse ovan gav snittoddset 1,26 att Parabellum Esports skulle vinna matchen.

Ett spel på krysset mellan Parabellum Esports och Oxygen Esports gav som högst inför matchen och som du hittade hos . Inför matchstart mellan Parabellum Esports och Oxygen Esports så gav de 1 spelbolagen i listan ovan i snitt oddset 0 på ett kryss i matchen.

Poängfacit Parabellum Esports

Hemmalaget Parabellum Esports har på 0 spelade matcher 0 poäng i event. Och ett facit på 0 poäng per spelad match hemma.

På bortaplan så har Parabellum Esports under säsongen 0 insamlade poäng på de 0 matcher laget har spelat i event. På bortaplan har Parabellum Esports därmed 0,00 poäng per match.

Parabellum Esports har på 0 matcher tagit 0 poäng denna här säsongen i event. Med ett facit på 0,00 poäng i snitt per match.

Poängfacit Oxygen Esports

Oxygen Esports har denna säsongen i Six Invitational tagit 0 poäng på de 0 matcher laget spelat på hemmaplan. Oxygen Esports har ett facit på 0 poäng per hemmamatch.

Oxygen Esports har ett facit med 0 poäng i Six Invitational på 0 spelade bortamatcher. Så här långt så har Oxygen Esports därmed ett bortasnitt på 0,00 poäng per match.

0 poäng har Oxygen Esports tagit i Six Invitational under säsongen som gått, på de 0 matcher man spelat. Oxygen Esports har därmed denna säsong ett poängsnitt på 0,00 poäng per match.

Poängstatistik för Parabellum Esports - Oxygen Esports

Matchresultatet innebär ett kryss i båda lagens facit. Det innebär totalt 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Parabellum Esports, och 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster på fem matcher för Oxygen Esports.