Parabellum Esports – TSM 16/5, odds, livestream, speltips

Parabellum Esports
vs
TSM
21-05-16 15:00 Six Invitational
TSM
Bästa matchoddsen
1 3.50
2 1.28
Vinstchans
Odds för Parabellum Esports - TSM
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-16 01:56:04. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Så spelades Parabellum Esports – TSM i Six Invitational

Den 21-05-16 så spelades mötet mellan Parabellum Esports – TSM i Six Invitational, med matchstart klockan 15:00.

De bästa & högsta oddsen inför Parabellum Esports - TSM

På matchen i Six Invitational mellan Parabellum Esports och TSM så höll spelbolagen TSM som favoriter och du kunde spela till det bästa oddset 1.28 hos betway. Spelbolagen gav i snitt oddset 3,43 att TSM, favoriten hos de 2 spelbolagen, skulle planenligt vinna matchen.

Spelbolagen trodde inte på Parabellum Esports som vinnare i matchen mot TSM. Och inför detta möte så gav Unibet det högsta oddset på Parabellum Esports som vinnare till 3.50 gånger pengarna. De 2 spelbolagen i vår oddsjämförelse ovan gav snittoddset 1,27 att Parabellum Esports skulle vinna matchen.

Det bästa spelet på ett oavgjort resultat mellan Parabellum Esports och TSM hittade du hos till oddset . Före avspark mellan Parabellum Esports - TSM så gav ett spel på ett oavgjort resultat i snitt oddset 0.

Poängfacit Parabellum Esports

På 0 spelade matcher har Parabellum Esports nu 0 insamlade poäng i event. Ett facit som innebär 0 poäng per spelad hemmamatch.

Parabellum Esports har på bortaplan i Six Invitational denna säsong 0 inspelade poäng på 0 matcher. På bortaplan har Parabellum Esports därmed 0,00 poäng per match.

I Six Invitational har Parabellum Esports 0 poäng på 0 spelade matcher totalt. Parabellum Esports har under säsongen ett snitt på 0,00 poäng per match.

Poängfacit TSM

TSM har i Six Invitational 0 spelade hemmamatcher 0 inspelade poäng. Detta innebär att TSM har ett hemmasnitt på 0 poäng per match.

0 poäng har TSM i bortafacit så här långt på de 0 matcher man spelat i Six Invitational. På bortaplan har TSM tagit 0,00 poäng per spelad match.

0 poäng har TSM tagit i Six Invitational under säsongen som gått, på de 0 matcher man spelat. TSM har därmed denna säsong ett poängsnitt på 0,00 poäng per match.

Poängstatistik för Parabellum Esports - TSM

Ett kryss i matchen betyder att de fem senast spelade matcherna för Parabellum Esports har resulterat i 0 vinster, 0 förluser och 0 kryss. TSM har på lika många matcher spelat ihop 0 vinster, 0 förluster och 0 kryss.