Penta Ace – Quincy Crew 13/5, odds, speltips, stream

Penta Ace
vs
Quincy Crew
Quincy Crew
Bästa matchoddsen
1 13.00
2 1.02
Vinstchans
Odds för Penta Ace - Quincy Crew
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-12 23:37:06. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Matchinfo Penta Ace – Quincy Crew i 13 maj

Penta Ace och Quincy Crew möttes i Dota Pro Circuit - Nordamerika övre divisionen den 13/5 med matchstart 22:00.

De bästa & högsta oddsen inför Penta Ace - Quincy Crew

Inför matchen mellan Penta Ace och Quincy Crew i Dota Pro Circuit - Nordamerika övre divisionen så var Quincy Crew spelbolagens favorit att vinna om vi kikar på oddsen. Och det högsta oddset på Quincy Crew hittade du hos Unibet till 1.02 gånger pengarna. Att Quincy Crew skulle införliva förväntningarna och vinna matchen gav i snitt oddset 13,00 hos de 1 spelbolagen i listan ovan.

Spelbolaget Unibet gav det högsta oddset på Penta Ace som vinnare, till oddset 13.00 gånger pengarna. Om vi jämför oddsen från de 1 spelbolagen i vår oddsjämförelse så gav ett spel i snitt 1,02 gånger pengarna på Penta Ace som vinnare.

Ett kryss mellan Penta Ace och Quincy Crew gav som högst gånger pengarna. Ett odds du kunde spela på hos . Ett oavgjort spel på Penta Ace - Quincy Crew gav inför mötet i snitt oddset 0 gånger pengarna hos de 1 spelbolagen i listan ovan.

Poängfacit Penta Ace

För Penta Ace så har laget denna säsong i Dota Pro Circuit - Nordamerika övre divisionen håvat in 0 poäng på de 0 matcherna som laget har spelat på hemmaplan. Detta innebär att Penta Ace i snitt tar 0 poäng per match på hemmaplan.

Penta Ace har ett bortafacit under säsongen i Dota Pro Circuit - Nordamerika övre divisionen med 0 tagna poäng på de 0 matcher laget spelat. Så här långt har Penta Ace ett poängsnitt på 0,00 poäng per match på bortaplan.

På de totalt 0 matcher Penta Ace har spelat under säsongen i Dota Pro Circuit - Nordamerika övre divisionen så har laget kammat hem 0 poäng. Lagets snitt per spelad match ligger därmed på 0,00 poäng.

Poängfacit Quincy Crew

Quincy Crew har ett facit i Dota Pro Circuit - Nordamerika övre divisionen där laget så här långt har tagit 0 poäng på 0 spelade matcher. Över 0 spelade matcher på hemmaplan har nu Quincy Crew ett snitt på 0 poäng per match.

På 0 matcher har Quincy Crew under säsong tagit 0 poäng i event. Så här långt så har Quincy Crew därmed ett bortasnitt på 0,00 poäng per match.

Quincy Crew har i Dota Pro Circuit - Nordamerika övre divisionen ett facit på 0 poäng på 0 spelade matcher under säsongen. Quincy Crew har därmed denna säsong ett poängsnitt på 0,00 poäng per match.

Poängstatistik för Penta Ace - Quincy Crew

Båda lagen kan notera ett kryss i sitt facit för de fem senaste matcherna. Det innebär ett facit av 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Penta Ace, och totalt 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Quincy Crew.