Pentanet.GG – Dire Wolves 28/7, odds, live stream, speltips

Pentanet.GG
vs
Dire Wolves
21-07-28 11:00 LCO
Dire Wolves
Odds för Pentanet.GG - Dire Wolves
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
10bet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-07-25 09:22:32. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Så spelades Pentanet.GG – Dire Wolves den 28/7

Med matchstart 11:00 så spelades matchen i LCO mellan Pentanet.GG och Dire Wolves, den 28 juli.

1X2-oddsen på Pentanet.GG - Dire Wolves

Kikade vi på oddsen inför mötet i LCO mellan Pentanet.GG och Dire Wolves så var Pentanet.GG oddsfavorit att vinna matchen. Spelbolaget Bethard gav då det högsta oddset till 1.57 gånger pengarna på Pentanet.GG som vinnare. I vår oddsjämförelse så gav de 4 spelbolagen i snitt oddset 2,39 på att Pentanet.GG skulle vinna matchen.

Spelbolaget Bethard gav det högsta oddset på Dire Wolves som vinnare, till oddset 2.40 gånger pengarna. Spelbolagen trodde som sagt inte på en vinst till Dire Wolves och de 4 spelbolagen som du ser i oddsjämförelsen ovan gav i snitt oddset 1,54 på en seger till Dire Wolves.

gav det högsta spelet på ett oavgjort resultat inför mötet mellan Pentanet.GG och Dire Wolves, till gånger pengarna. Före avspark mellan Pentanet.GG - Dire Wolves så gav ett spel på ett oavgjort resultat i snitt oddset 0.

Poängfacit Pentanet.GG

På hemmaplan har Pentanet.GG samlat ihop 0 poäng så här långt på 0 matcher i LCO. Detta gör att Pentanet.GG har ett snitt på 0 poäng per hemmamatch.

På 0 spelade matcher har Pentanet.GG denna säsong i LCO tagit 0 poäng. Så här långt har Pentanet.GG ett poängsnitt på 0,00 poäng per match på bortaplan.

På de totalt 0 matcher Pentanet.GG har spelat under säsongen i LCO så har laget kammat hem 0 poäng. Pentanet.GG har med det facit ett snitt på 0,00 poäng per match.

Poängfacit Dire Wolves

Dire Wolves har ett facit i LCO där laget så här långt har tagit 0 poäng på 0 spelade matcher. Detta innebär att Pentanet.GG i snitt tar 0 poäng per match på hemmaplan.

På bortaplan har Dire Wolves i LCO tagit 0 poäng på 0 matcher. Detta gör att Pentanet.GG har ett snitt på bortaplan med 0,00 poäng per match.

På 0 matcher har Dire Wolves spelat in 0 poäng denna säsong i event. Dire Wolves har därmed ett snitt per match på 0,00 poäng.

Poängstatistik för Pentanet.GG - Dire Wolves

Likaresultatet innebär att Pentanet.GG på sina fem senaste matcher har plockat 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster. Dire Wolves har vunnit 0, spelat lika 0 och förlorat 0 av sina 5 senaste.