Pentanet.GG – DWG KIA 15/5, odds, live stream, speltips

Pentanet.GG
vs
DWG KIA
21-05-15 17:00 Mid-Season Invitational
DWG KIA
Bästa matchoddsen
1 10.00
2 1.06
Vinstchans
Odds för Pentanet.GG - DWG KIA
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
bet365
Bonuserbjudande Upp till 1250 kr i spelkrediter
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-14 21:38:03. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Pentanet.GG – DWG KIA i Mid-Season Invitational

Matchen mellan Pentanet.GG och DWG KIA i Mid-Season Invitational spelades den 15/5 med matchstart kl. 17:00.

De bästa oddsen inför Pentanet.GG - DWG KIA

Kikade vi på oddsen inför mötet i Mid-Season Invitational mellan Pentanet.GG och DWG KIA så var DWG KIA oddsfavorit att vinna matchen. Spelbolaget Unibet gav då det högsta oddset till 1.06 gånger pengarna på DWG KIA som vinnare. I snitt så gav 2 spelsidor oddset 9,50 på att favoriten DWG KIA skulle utgå med seger.

Pentanet.GG var underdogs mot DWG KIA och det högsta oddset på nederlagstippade Pentanet.GG kunde du spela på hos spelbolaget bet365 till 10.00 gånger pengarna. Spelbolagen trodde som sagt inte på en vinst till Pentanet.GG och de 2 spelbolagen som du ser i oddsjämförelsen ovan gav i snitt oddset 1,05 på en seger till Pentanet.GG.

Inför mötet mellan Pentanet.GG och DWG KIA så var det högsta oddset på ett oavgjort resultat som du hittade hos . Ett kryss mellan de två gav i snitt, hos det 2 spelbolagen vi jämfört oddsen från, 0 gånger pengarna.

Poängfacit Pentanet.GG

På 0 spelade matcher har Pentanet.GG nu 0 insamlade poäng i event. På hemmaplan har Pentanet.GG ett snitt på 0 poäng per match.

På bortaplan så har Pentanet.GG under säsongen 0 insamlade poäng på de 0 matcher laget har spelat i event. Detta innebär att Pentanet.GG har ett poängsnitt på bortaplan med 0,00 poäng per match.

På 0 spelade matcher så har Pentanet.GG håvat in 0 poäng under säsongen i event. Pentanet.GG har därmed ett poängsnitt per match på 0,00.

Poängfacit DWG KIA

DWG KIA har ett hemmafacit i Mid-Season Invitational spelat 0 matcher och har 0 poäng i tabellen. Och ett hemmafacit på 0 poäng per spelad match.

Pentanet.GG har ett facit på bortaplan denna säsong i Mid-Season Invitational med 0 inspelade poäng på 0 matcher man spelat. På bortaplan så har DWG KIA därmed tagit 0,00 poäng per match under säsongen.

DWG KIA har tagit 0 poäng i Mid-Season Invitational under säsong, på 0 spelade matcher. Laget har därmed i snitt, per spelad match, tagit 0,00 poäng.

Poängstatistik för Pentanet.GG - DWG KIA

Vi noterar ett kryss för båda lag efter matchen som slutade lika. Det innebär 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Pentanet.GG och 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för DWG KIA på de fem senast spelade matcherna för respektive lag.