Prosti Esli – GMT Esports 9/4, odds, speltips, streaming

Prosti Esli
vs
GMT Esports
21-04-09 18:00 Champions League
GMT Esports
Bästa matchoddsen
2 4.70
Vinstchans
Odds för Prosti Esli - GMT Esports
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
10bet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr
SpeedyBet
Bonuserbjudande 100% upp till 100 kronor
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-04-09 12:40:12. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Prosti Esli – GMT Esports i Champions League

Matchen mellan Prosti Esli och GMT Esports i Champions League spelades den 9/4 med matchstart kl. 18:00.

De bästa & högsta oddsen inför Prosti Esli - GMT Esports

Inför mötet mellan Prosti Esli - GMT Esports i Champions League så talade spelbolagens odds för en seger till Prosti Esli och Bethard gav då det bästa oddset till 1.19 gånger pengarna. Spelbolagen gav i snitt oddset 4,59 att Prosti Esli, favoriten hos de 5 spelbolagen, skulle planenligt vinna matchen.

GMT Esports var spelbolagens under dog i mötet mot Prosti Esli i Champions League. Och det bästa oddset på en vinst till GMT Esports gav Unibet till oddset 4.70. Snittoddset på GMT Esports som segrare låg på 1,18 gånger pengarna inför matchen.

Det bästa spelet på ett oavgjort resultat mellan Prosti Esli och GMT Esports hittade du hos till oddset . Att Prosti Esli och GMT Esports skulle kryssa matchen gav inför mötet i snitt oddset 0 hos de 5 spelbolagen i vår oddsjämförelse.

Poängfacit Prosti Esli

Prosti Esli har på hemmaplan i Champions League spelat 0 matcher och har 0 poäng i tabellen. Laget har därmed ett hammafacit på 0 poäng per spelad match.

På bortaplan så har Prosti Esli under säsongen 0 insamlade poäng på de 0 matcher laget har spelat i event. På bortaplan har Prosti Esli därmed 0,00 poäng per match.

På 0 spelade matcher så har Prosti Esli håvat in 0 poäng under säsongen i event. Det gör att Prosti Esli har ett poängsnitt på 0,00 per spelad match.

Poängfacit GMT Esports

På hemmaplan har GMT Esports fått ihop 0 poäng i Champions League denna säsong på 0 spelade matcher. Detta innebär att Prosti Esli i snitt tar 0 poäng per match på hemmaplan.

På bortaplan så har GMT Esports i Champions League under säsongen 0 inspelade poäng på 0 matcher laget har spelat. På bortaplan så har GMT Esports därmed tagit 0,00 poäng per match under säsongen.

GMT Esports har på 0 spelade matcher i Champions League tagit 0 poäng denna säsongen. Per spelad match har GMT Esports ett poängsnitt på 0,00.

Poängstatistik för Prosti Esli - GMT Esports

Likaresultatet innebär att Prosti Esli på sina fem senaste matcher har plockat 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster. GMT Esports har vunnit 0, spelat lika 0 och förlorat 0 av sina 5 senaste.