PSG.LGD – Elephant 16/5, odds, speltips, live stream

PSG.LGD
vs
Elephant
Elephant
Odds för PSG.LGD - Elephant
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
10bet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-16 05:34:06. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Så spelades PSG.LGD – Elephant den 16/5

PSG.LGD och Elephant i Dota Pro Circuit - Kina övre divisionen med matchstart 10:00 den16 maj.

1X2-oddsen på PSG.LGD - Elephant

Kikade vi på oddsen inför mötet i Dota Pro Circuit - Kina övre divisionen mellan PSG.LGD och Elephant så var PSG.LGD oddsfavorit att vinna matchen. Spelbolaget Bethard gav då det högsta oddset till 1.34 gånger pengarna på PSG.LGD som vinnare. I vår oddsjämförelse så gav de 4 spelbolagen i snitt oddset 3,13 på att PSG.LGD skulle vinna matchen.

Bethard gav det högsta odds på Elephant, som var nederlagstippade mot PSG.LGD, till 3.15 gånger pengarna. Nederlagstippade Elephant var som sagt ingen favorit i mötet mot PSG.LGD och i snitt gav ett spel hos de 4 spelbolagen ovan oddset 1,33.

Inför matchen så kunde du spela på krysset mellan PSG.LGD och Elephant till det högsta oddset hos . De 4 spelbolagen som du ser i oddsjämförelsen ovan gav i snitt 0 gånger pengarna på ett oavgjort resultat.

Poängfacit PSG.LGD

Hemmalaget PSG.LGD har på 0 spelade matcher 0 poäng i event. Över de 0 spelade hemmamatcher har nu PSG.LGD ett poängsnitt på 0 poäng per match.

PSG.LGD har på bortaplan i Dota Pro Circuit - Kina övre divisionen denna säsong 0 inspelade poäng på 0 matcher. Detta gör att PSG.LGD har ett bortafacit med 0,00 poäng per match.

I Dota Pro Circuit - Kina övre divisionen har PSG.LGD 0 poäng på 0 spelade matcher totalt. Lagets snitt per spelad match ligger därmed på 0,00 poäng.

Poängfacit Elephant

På 0 matcher i Dota Pro Circuit - Kina övre divisionen har Elephant nu 0 insamlade poäng. Och ett hemmafacit på 0 poäng per spelad match.

På bortaplan så har Elephant i Dota Pro Circuit - Kina övre divisionen under säsongen 0 inspelade poäng på 0 matcher laget har spelat. Detta gör att PSG.LGD har ett snitt på bortaplan med 0,00 poäng per match.

På totalt 0 matcher Elephant har spelat under säsongen har man håvat in 0 poäng i event. Per match har laget därmed tagit 0,00 poäng i snitt.

Poängstatistik för PSG.LGD - Elephant

Båda lagen kan notera ett kryss i sitt facit för de fem senaste matcherna. Det innebär ett facit av 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för PSG.LGD, och totalt 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Elephant.