PSG.LGD – Invictus Gaming 26/2, odds, speltips, live stream

PSG.LGD
vs
Invictus
Invictus
Bästa matchoddsen
1 1.45
2 3.00
Vinstchans
Odds för PSG.LGD - Invictus Gaming
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
10bet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr
ComeOn
Bonuserbjudande 100% upp till 100 kr
Hajper
Bonuserbjudande 100 kr utan insättning
Snabbare
Bonuserbjudande 100 kronor
SpeedyBet
Bonuserbjudande 100% upp till 100 kronor
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-02-26 04:14:04. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Matchinfo PSG.LGD – Invictus Gaming i Dota Pro Circuit - Kina övre divisionen

PSG.LGD och Invictus Gaming möttes i Dota Pro Circuit - Kina övre divisionen den 26/2 med matchstart 08:00.

De bästa & högsta oddsen inför PSG.LGD - Invictus Gaming

Inför matchen mellan PSG.LGD och Invictus Gaming i Dota Pro Circuit - Kina övre divisionen så var PSG.LGD spelbolagens favorit att vinna om vi kikar på oddsen. Och det högsta oddset på PSG.LGD hittade du hos SpeedyBet till 1.45 gånger pengarna. De 8 spelbolagen i vår lista ovan gav i snitt oddset 2,82 att favoriten PSG.LGD skulle vinna matchen.

Oddset på nederlagstippade Invictus Gaming låg som högst på 3.00 hos Unibet. De 8 spelbolagen i vår oddsjämförelse ovan gav snittoddset 1,37 att Invictus Gaming skulle vinna matchen.

Ett spel på krysset mellan PSG.LGD och Invictus Gaming gav som högst inför matchen och som du hittade hos . De 8 spelbolagen i vår oddsjämförelse gav i snitt oddset 0 gånger pengarna på ett oavgjort resultat mellan PSG.LGD - Invictus Gaming.

Poängfacit PSG.LGD

PSG.LGD har på hemmaplan i Dota Pro Circuit - Kina övre divisionen spelat 0 matcher och har 0 poäng i tabellen. Laget har därmed ett hammafacit på 0 poäng per spelad match.

Denna säsong har PSG.LGD ett bortafacit med 0 poäng på 0 spelade matcher i event. Detta gör att PSG.LGD har ett bortafacit med 0,00 poäng per match.

I Dota Pro Circuit - Kina övre divisionen har PSG.LGD 0 poäng på 0 spelade matcher totalt. PSG.LGD har därmed ett facit med 0,00 inspelade poäng per match.

Poängfacit Invictus Gaming

På 0 matcher i Dota Pro Circuit - Kina övre divisionen har Invictus Gaming nu 0 insamlade poäng. Detta innebär att PSG.LGD i snitt tar 0 poäng per match på hemmaplan.

På bortaplan har Invictus Gaming i Dota Pro Circuit - Kina övre divisionen tagit 0 poäng på 0 matcher. Invictus Gaming har med andra ord 0,00 inspelade poäng per bortamatch.

I Dota Pro Circuit - Kina övre divisionen har Invictus Gaming under säsong tagit 0 poäng på 0 matcher laget har spelat. Detta gör att Invictus Gaming har ett snitt på 0,00 poäng per match.

Poängstatistik för PSG.LGD - Invictus Gaming

Likaresultatet innebär att PSG.LGD på sina fem senaste matcher har plockat 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster. Invictus Gaming har vunnit 0, spelat lika 0 och förlorat 0 av sina 5 senaste.