PSG.LGD – Royal Never Give Up 20/5, odds, speltips, live stream

PSG.LGD
vs
Royal Never Give Up
21-05-20 09:00 i-League
Royal Never Give Up
Odds för PSG.LGD - Royal Never Give Up
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
10bet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-19 08:21:11. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

PSG.LGD – Royal Never Give Up matchstart 20 maj

PSG.LGD och Royal Never Give Up gjorde upp den 20 maj. Matchen spelades i i-League med matchstart 09:00.

De bästa oddsen inför PSG.LGD - Royal Never Give Up

På matchen i i-League mellan PSG.LGD och Royal Never Give Up så höll spelbolagen PSG.LGD som favoriter och du kunde spela till det bästa oddset 1.16 hos Bethard. Snittoddset på favoriten PSG.LGD, hos de 4 spelbolagen, låg på 4,89 gånger pengarna.

Royal Never Give Up var spelbolagens under dog i mötet mot PSG.LGD i Champions League. Och det bästa oddset på en vinst till Royal Never Give Up gav Bethard till oddset 5.00. Snittoddset på att underdogen Royal Never Give Up skulle vinna matchen gav hos de 4 spelbolagen, som vi jämför oddsen från, 1,15 gånger pengarna inför mötet mot PSG.LGD.

gav det högsta spelet på ett oavgjort resultat inför mötet mellan PSG.LGD och Royal Never Give Up, till gånger pengarna. Inför matchstart mellan PSG.LGD och Royal Never Give Up så gav de 4 spelbolagen i listan ovan i snitt oddset 0 på ett kryss i matchen.

Poängfacit PSG.LGD

PSG.LGD har ett hemmafacit så här lång i i-League där laget har håvat in 0 poäng på 0 matcher. Detta innebär att PSG.LGD i snitt tar 0 poäng per match på hemmaplan.

Denna säsong har PSG.LGD ett bortafacit med 0 poäng på 0 spelade matcher i event. Detta gör att PSG.LGD har ett bortafacit med 0,00 poäng per match.

I i-League har PSG.LGD 0 poäng på 0 spelade matcher totalt. PSG.LGD har därmed ett poängsnitt per match på 0,00.

Poängfacit Royal Never Give Up

Royal Never Give Up har ett facit i i-League där laget så här långt har tagit 0 poäng på 0 spelade matcher. Royal Never Give Up har ett facit på 0 poäng per hemmamatch.

På bortaplan har Royal Never Give Up i i-League tagit 0 poäng på 0 matcher. Så här långt så har Royal Never Give Up därmed ett bortasnitt på 0,00 poäng per match.

Denna säsong har Royal Never Give Up i i-League håvat in 0 poäng på 0 spelade matcher. Laget har därmed i snitt, per spelad match, tagit 0,00 poäng.

Poängstatistik för PSG.LGD - Royal Never Give Up

Matchresultatet innebär ett kryss i båda lagens facit. Det innebär totalt 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för PSG.LGD, och 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster på fem matcher för Royal Never Give Up.