PSG.LGD – Team Aster 19/5, odds, speltips, live stream

PSG.LGD
vs
Team Aster
21-05-19 06:00 i-League
Team Aster
Bästa matchoddsen
2 2.75
Vinstchans
Odds för PSG.LGD - Team Aster
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
10bet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-19 02:39:05. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Så spelades PSG.LGD – Team Aster den 19/5

Matchen spelades i i-League mellan PSG.LGD och Team Aster. Mötets matchstart var 06:00 den 19 maj.

De bästa oddsen inför PSG.LGD - Team Aster

På matchen i i-League mellan PSG.LGD och Team Aster så höll spelbolagen PSG.LGD som favoriter och du kunde spela till det bästa oddset 1.50 hos Bethard. De 4 spelbolagen i vår lista ovan gav i snitt oddset 2,61 att favoriten PSG.LGD skulle vinna matchen.

På nederlagstippade Team Aster så kunde du spela på det högsta oddset 2.75 som du hittade hos Unibet. Snittoddset på Team Aster som segrare låg på 1,47 gånger pengarna inför matchen.

var det spelbolag som gav det bästa oddset på att PSG.LGD och Team Aster skulle kryssa i mötet. Inför matchstart mellan PSG.LGD och Team Aster så gav de 4 spelbolagen i listan ovan i snitt oddset 0 på ett kryss i matchen.

Poängfacit PSG.LGD

PSG.LGD har ett hemmafacit så här lång i i-League där laget har håvat in 0 poäng på 0 matcher. PSG.LGD har ett hemmafacit med 0 poäng per match.

På bortaplan har PSG.LGD tagit 0 poäng på 0 spelade matcher i event. Så här långt har PSG.LGD ett poängsnitt på 0,00 poäng per match på bortaplan.

PSG.LGD har ett facit denna säsong i i-League med 0 poäng på de 0 matcher som laget spelat under säsongen. Detta innebär att PSG.LGD har ett snitt på 0,00 poäng per match.

Poängfacit Team Aster

Team Aster har ett hemmafacit i i-League spelat 0 matcher och har 0 poäng i tabellen. Över 0 spelade matcher på hemmaplan har nu Team Aster ett snitt på 0 poäng per match.

På bortaplan så har Team Aster i i-League under säsongen 0 inspelade poäng på 0 matcher laget har spelat. Så laget har ett bortafacit med 0,00 poäng per match.

0 poäng har Team Aster tagit i i-League under säsongen som gått, på de 0 matcher man spelat. Team Aster har därmed ett snitt per match på 0,00 poäng.

Poängstatistik för PSG.LGD - Team Aster

Ett kryss i matchen betyder att de fem senast spelade matcherna för PSG.LGD har resulterat i 0 vinster, 0 förluser och 0 kryss. Team Aster har på lika många matcher spelat ihop 0 vinster, 0 förluster och 0 kryss.