PSG.LGD – ViCi Gaming 19/5, odds, speltips, live stream

PSG.LGD
vs
ViCi
21-05-19 09:00 i-League
ViCi
Odds för PSG.LGD - ViCi Gaming
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
10bet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-18 14:47:06. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Så spelades PSG.LGD – ViCi Gaming

Matchen spelades i i-League mellan PSG.LGD och ViCi Gaming. Mötets matchstart var 09:00 den 19 maj.

De bästa & högsta oddsen inför PSG.LGD - ViCi Gaming

Inför matchen mellan PSG.LGD och ViCi Gaming i i-League så var PSG.LGD spelbolagens favorit att vinna om vi kikar på oddsen. Och det högsta oddset på PSG.LGD hittade du hos Bethard till 1.59 gånger pengarna. Av de 4 spelbolagen i vår oddsjämförelse så var snittoddet 2,34 på PSG.LGD som vinnare mot ViCi Gaming.

Ett spel på ViCi Gaming, som var nederlagstippade hos spelbolagen, kunde du spela till 2.35 gånger pengarna hos Bethard. Nederlagstippade ViCi Gaming var som sagt ingen favorit i mötet mot PSG.LGD och i snitt gav ett spel hos de 4 spelbolagen ovan oddset 1,57.

Det bästa spelet på ett oavgjort resultat mellan PSG.LGD och ViCi Gaming hittade du hos till oddset . De 4 spelbolagen i vår oddsjämförelse gav i snitt oddset 0 gånger pengarna på ett oavgjort resultat mellan PSG.LGD - ViCi Gaming.

Poängfacit PSG.LGD

Hemmalaget PSG.LGD har på 0 spelade matcher 0 poäng i event. Laget har därmed ett hammafacit på 0 poäng per spelad match.

PSG.LGD har ett bortafacit under säsongen i i-League med 0 tagna poäng på de 0 matcher laget spelat. I i-League har PSG.LGD med andra ord 0,00 inspelade poäng per match på bortaplan.

På 0 spelade matcher så har PSG.LGD håvat in 0 poäng under säsongen i event. PSG.LGD har därmed ett poängsnitt per match på 0,00.

Poängfacit ViCi Gaming

På 0 matcher i i-League har ViCi Gaming nu 0 insamlade poäng. ViCi Gaming har ett facit på 0 poäng per hemmamatch.

På bortaplan har ViCi Gaming i i-League tagit 0 poäng på 0 matcher. Så laget har ett bortafacit med 0,00 poäng per match.

På totalt 0 matcher ViCi Gaming har spelat under säsongen har man håvat in 0 poäng i event. ViCi Gaming har därmed denna säsong ett poängsnitt på 0,00 poäng per match.

Poängstatistik för PSG.LGD - ViCi Gaming

Båda lagen kan notera ett kryss i sitt facit för de fem senaste matcherna. Det innebär ett facit av 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för PSG.LGD, och totalt 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för ViCi Gaming.