PuckChamp – AS Monaco Gambit 7/5, odds, streaming, speltips

PuckChamp
vs
AS Monaco Gambit
AS Monaco Gambit
Bästa matchoddsen
1 4.75
2 1.20
Vinstchans
Odds för PuckChamp - AS Monaco Gambit
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-07 09:28:06. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Matchinfo PuckChamp – AS Monaco Gambit i ESL One CIS Online övre divisionen

PuckChamp och AS Monaco Gambit gjorde upp den 7 maj. Matchen spelades i ESL One CIS Online övre divisionen med matchstart 16:00.

De bästa & högsta oddsen inför PuckChamp - AS Monaco Gambit

Inför matchen mellan PuckChamp och AS Monaco Gambit i ESL One CIS Online övre divisionen så var AS Monaco Gambit spelbolagens favorit att vinna om vi kikar på oddsen. Och det högsta oddset på AS Monaco Gambit hittade du hos Unibet till 1.20 gånger pengarna. Favoriten AS Monaco Gambit kunde du i snitt spela på till oddset 4,43 gånger pengarna som vinnare hos de 2 spelbolagen i vår oddsjämförelse.

4.75 var det högsta oddset på nederlagstippade PuckChamp som vinnare i mötet mot AS Monaco Gambit. Och detta odds kunde du spela på hos betway. Nederlagstippade PuckChamp var som sagt ingen favorit i mötet mot AS Monaco Gambit och i snitt gav ett spel hos de 2 spelbolagen ovan oddset 1,18.

Det högsta spelet på ett kryss i mötet mellan PuckChamp och AS Monaco Gambit kunde du betta på hos till intressanta gånger pengarna. Ett oavgjort spel på PuckChamp - AS Monaco Gambit gav inför mötet i snitt oddset 0 gånger pengarna hos de 2 spelbolagen i listan ovan.

Poängfacit PuckChamp

På hemmaplan har PuckChamp samlat ihop 0 poäng så här långt på 0 matcher i ESL One CIS Online övre divisionen. Detta innebär att PuckChamp i snitt tar 0 poäng per match på hemmaplan.

0 poäng har PuckChamp facit så här långt på 0 matcher i ESL One CIS Online övre divisionen. På bortaplan så har PuckChamp därmed tagit 0,00 poäng per match så här långt.

Under säsongen i ESL One CIS Online övre divisionen så har PuckChamp spelat in 0 poäng på 0 matcher. PuckChamp har med det facit ett snitt på 0,00 poäng per match.

Poängfacit AS Monaco Gambit

AS Monaco Gambit har ett facit i ESL One CIS Online övre divisionen där laget så här långt har tagit 0 poäng på 0 spelade matcher. Detta innebär att AS Monaco Gambit har ett hemmasnitt på 0 poäng per match.

0 poäng har AS Monaco Gambit i bortafacit så här långt på de 0 matcher man spelat i ESL One CIS Online övre divisionen. Detta gör att PuckChamp har ett snitt på bortaplan med 0,00 poäng per match.

På 0 matcher har AS Monaco Gambit spelat in 0 poäng denna säsong i event. AS Monaco Gambit har ett snitt på 0,00 poäng per spelad match.

Poängstatistik för PuckChamp - AS Monaco Gambit

Matchresultatet innebär ett kryss i båda lagens facit. Det innebär totalt 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för PuckChamp, och 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster på fem matcher för AS Monaco Gambit.