PuckChamp – Team Unique 23/7, odds, streaming, speltips

PuckChamp
vs
Unique
21-07-23 18:00 Champions League
Unique
Bästa matchoddsen
1 1.85
2 1.90
Vinstchans
Odds för PuckChamp - Team Unique
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-07-23 00:23:11. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Matchinfo PuckChamp – Team Unique i 23 juli

Mötet i Champions League mellan PuckChamp och Team Unique spelades den 23/7 matchstart med start kl. 18:00.

De bästa oddsen inför PuckChamp - Team Unique

Inför mötet mellan PuckChamp - Team Unique i Champions League så talade spelbolagens odds för en seger till PuckChamp och betway gav då det bästa oddset till 1.85 gånger pengarna. De 2 spelbolagen i vår lista ovan gav i snitt oddset 1,88 att favoriten PuckChamp skulle vinna matchen.

Ett spel på Team Unique, som var nederlagstippade hos spelbolagen, kunde du spela till 1.90 gånger pengarna hos Unibet. Om vi jämför oddsen från de 2 spelbolagen i vår oddsjämförelse så gav ett spel i snitt 1,84 gånger pengarna på Team Unique som vinnare.

Inför mötet mellan PuckChamp och Team Unique så var det högsta oddset på ett oavgjort resultat som du hittade hos . Före avspark mellan PuckChamp - Team Unique så gav ett spel på ett oavgjort resultat i snitt oddset 0.

Poängfacit PuckChamp

PuckChamp hemmafacit så här långt i Champions League är 0 inspelade poäng på 0 matcher. Laget har därmed ett hammafacit på 0 poäng per spelad match.

På bortaplan så har PuckChamp under säsongen 0 insamlade poäng på de 0 matcher laget har spelat i event. Så här långt har PuckChamp ett poängsnitt på 0,00 poäng per match på bortaplan.

0 poäng har PuckChamp än så länge håvat in under den gångna säsongen i event, på totalt 0 spelade matcher. Det gör att PuckChamp har ett poängsnitt på 0,00 per spelad match.

Poängfacit Team Unique

Team Unique har i Champions League 0 spelade hemmamatcher 0 inspelade poäng. Team Unique har ett facit på 0 poäng per hemmamatch.

0 poäng har Team Unique i bortafacit så här långt på de 0 matcher man spelat i Champions League. På bortaplan så har Team Unique därmed tagit 0,00 poäng per match under säsongen.

På 0 matcher har Team Unique spelat in 0 poäng denna säsong i event. Per match har laget därmed tagit 0,00 poäng i snitt.

Poängstatistik för PuckChamp - Team Unique

Matchresultatet innebär ett kryss i båda lagens facit. Det innebär totalt 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för PuckChamp, och 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster på fem matcher för Team Unique.