PuckChamp – Winstrike Team 14/5, odds, streaming, speltips

PuckChamp
vs
Winstrike
Winstrike
Bästa matchoddsen
1 2.65
2 1.45
Vinstchans
Odds för PuckChamp - Winstrike Team
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-13 11:51:11. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Matchinfo PuckChamp – Winstrike Team i ESL One CIS Online övre divisionen

PuckChamp och Winstrike Team möttes den 21-05-14 med matchstart 13:00 i ESL One CIS Online övre divisionen.

De bästa oddsen inför PuckChamp - Winstrike Team

Inför matchen mellan PuckChamp och Winstrike Team i ESL One CIS Online övre divisionen så var Winstrike Team spelbolagens favorit att vinna om vi kikar på oddsen. Och det högsta oddset på Winstrike Team hittade du hos betway till 1.45 gånger pengarna. Favoriten Winstrike Team kunde du i snitt spela på till oddset 2,60 gånger pengarna som vinnare hos de 2 spelbolagen i vår oddsjämförelse.

Unibet gav det högsta odds på PuckChamp, som var nederlagstippade mot Winstrike Team, till 2.65 gånger pengarna. I snitt så kunde du spela på att PuckChamp gick vinnande ur detta möte till oddset 1,45 gånger pengarna, hos de 2 spelbolagen i vår oddsjämförelse.

Det bästa oddset på ett kryss gav till gånger pengarna. Snittoddet hos de 2 spelbolagen vi jämfört oddsen från låg på 0 gånger pengarna innan matchen.

Poängfacit PuckChamp

På hemmaplan har PuckChamp samlat ihop 0 poäng så här långt på 0 matcher i ESL One CIS Online övre divisionen. Detta innebär att PuckChamp i snitt tar 0 poäng per match på hemmaplan.

PuckChamp har ett bortafacit i ESL One CIS Online övre divisionen med 0 poäng på 0 spelade matcher. På bortaplan så har PuckChamp därmed tagit 0,00 poäng per match så här långt.

I ESL One CIS Online övre divisionen har PuckChamp denna säsong 0 inspelade poäng på de 0 matcher man har spelat. Per match har PuckChamp ett snitt på 0,00 poäng.

Poängfacit Winstrike Team

Winstrike Team har ett facit i ESL One CIS Online övre divisionen där laget så här långt har tagit 0 poäng på 0 spelade matcher. Och ett hemmafacit som innebär 0 poäng per match.

På bortaplan har Winstrike Team i ESL One CIS Online övre divisionen tagit 0 poäng på 0 matcher. Och detta innebär att PuckChamp har ett snitt på 0,00 poäng per spelad match på bortaplan.

På totalt 0 matcher Winstrike Team har spelat under säsongen har man håvat in 0 poäng i event. Per spelad match har Winstrike Team ett poängsnitt på 0,00.

Poängstatistik för PuckChamp - Winstrike Team

Båda lagen kan notera ett kryss i sitt facit för de fem senaste matcherna. Det innebär ett facit av 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för PuckChamp, och totalt 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Winstrike Team.