Quincy Crew – Undying 25/2, odds, livestream, speltips

Bästa matchoddsen
1 1.30
2 3.70
Vinstchans
Odds för Quincy Crew - Undying
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
10bet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr
ComeOn
Bonuserbjudande 100% upp till 100 kr
Hajper
Bonuserbjudande 100 kr utan insättning
Snabbare
Bonuserbjudande 100 kronor
SpeedyBet
Bonuserbjudande 100% upp till 100 kronor
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-02-25 21:53:07. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Quincy Crew – Undying matchstart 25 februari

Matchen som spelades i Dota Pro Circuit - Nordamerika övre divisionen mellan Quincy Crew vs Undying hade matchstart klockan 23:00, den 21-02-25.

Oddsen inför Quincy Crew - Undying

På matchen i Dota Pro Circuit - Nordamerika övre divisionen mellan Quincy Crew och Undying så höll spelbolagen Quincy Crew som favoriter och du kunde spela till det bästa oddset 1.30 hos betway. Favoriten Quincy Crew kunde du i snitt spela på till oddset 3,47 gånger pengarna som vinnare hos de 9 spelbolagen i vår oddsjämförelse.

Undying var underdogs mot Quincy Crew och det högsta oddset på nederlagstippade Undying kunde du spela på hos spelbolaget 10bet till 3.70 gånger pengarna. I snitt så kunde du spela på att Undying gick vinnande ur detta möte till oddset 1,26 gånger pengarna, hos de 9 spelbolagen i vår oddsjämförelse.

Ett spel på krysset mellan Quincy Crew och Undying gav som högst inför matchen och som du hittade hos . De 9 spelbolagen som du ser i oddsjämförelsen ovan gav i snitt 0 gånger pengarna på ett oavgjort resultat.

Poängfacit Quincy Crew

Quincy Crew har ett hemmafacit så här lång i Dota Pro Circuit - Nordamerika övre divisionen där laget har håvat in 0 poäng på 0 matcher. Ett facit som innebär 0 poäng per spelad hemmamatch.

Quincy Crew har på bortaplan i Dota Pro Circuit - Nordamerika övre divisionen denna säsong 0 inspelade poäng på 0 matcher. Så här långt har Quincy Crew ett poängsnitt på 0,00 poäng per match på bortaplan.

På de 0 matcher Quincy Crew har spelat denna säsong i Dota Pro Circuit - Nordamerika övre divisionen så har laget tagit 0 poäng. Quincy Crew har med det facit ett snitt på 0,00 poäng per match.

Poängfacit Undying

På 0 matcher i Dota Pro Circuit - Nordamerika övre divisionen har Undying nu 0 insamlade poäng. Undying har ett facit på 0 poäng per hemmamatch.

Undying har ett facit med 0 poäng i Dota Pro Circuit - Nordamerika övre divisionen på 0 spelade bortamatcher. Detta innebär att Undying har ett facit med 0,00 poäng per bortamatch.

Undying har i Dota Pro Circuit - Nordamerika övre divisionen 0 poäng på 0 matcher totalt. Undying har därmed ett facit på 0,00 poäng per match.

Poängstatistik för Quincy Crew - Undying

Matchresultatet innebär ett kryss i båda lagens facit. Det innebär totalt 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Quincy Crew, och 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster på fem matcher för Undying.