Rogue – FunPlus Phoenix 15/10, odds, live stream, speltips

Rogue
vs
FunPlus Phoenix
21-10-15 15:00 World Championship
FunPlus Phoenix
Bästa matchoddsen
1 3.20
2 1.32
Vinstchans
Odds för Rogue - FunPlus Phoenix
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-10-13 15:35:30. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Rogue – FunPlus Phoenix matchstart 15 oktober

Med matchstart 15:00 så spelades matchen i World Championship mellan Rogue och FunPlus Phoenix, den 15 oktober.

De bästa oddsen inför Rogue - FunPlus Phoenix

Kikade vi på oddsen inför mötet i World Championship mellan Rogue och FunPlus Phoenix så var FunPlus Phoenix oddsfavorit att vinna matchen. Spelbolaget Unibet gav då det högsta oddset till 1.32 gånger pengarna på FunPlus Phoenix som vinnare. I snitt så gav 1 spelsidor oddset 3,20 på att favoriten FunPlus Phoenix skulle utgå med seger.

Rogue var nederlagstippade i mötet mot FunPlus Phoenix och det högsta oddset på Rogue som vinnare hittade du hos Unibet till oddset 3.20. I vår oddsjämförelse på detta möte så gav de 1 spelbolagen i snitt oddset 1,32 på Rogue som vinnare.

Hos spelbolaget så hittade du det högsta spelet på matchen mellan Rogue - FunPlus Phoenix i Champions League till gånger pengarna. Att Rogue och FunPlus Phoenix skulle kryssa matchen gav inför mötet i snitt oddset 0 hos de 1 spelbolagen i vår oddsjämförelse.

Poängfacit Rogue

På hemmaplan har Rogue samlat ihop 0 poäng så här långt på 0 matcher i World Championship. Laget har därmed ett hammafacit på 0 poäng per spelad match.

På bortaplan så har Rogue under säsongen 0 insamlade poäng på de 0 matcher laget har spelat i event. Detta gör att Rogue har ett bortafacit med 0,00 poäng per match.

På de 0 matcher Rogue har spelat denna säsong i World Championship så har laget tagit 0 poäng. Med ett facit på 0,00 poäng i snitt per match.

Poängfacit FunPlus Phoenix

På hemmaplan har FunPlus Phoenix fått ihop 0 poäng i World Championship denna säsong på 0 spelade matcher. Över 0 spelade matcher på hemmaplan har nu FunPlus Phoenix ett snitt på 0 poäng per match.

På bortaplan har FunPlus Phoenix i World Championship tagit 0 poäng på 0 matcher. FunPlus Phoenix har med andra ord 0,00 inspelade poäng per bortamatch.

På 0 matcher har FunPlus Phoenix spelat in 0 poäng denna säsong i event. Per spelad match har FunPlus Phoenix ett poängsnitt på 0,00.

Poängstatistik för Rogue - FunPlus Phoenix

Likaresultatet innebär att Rogue på sina fem senaste matcher har plockat 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster. FunPlus Phoenix har vunnit 0, spelat lika 0 och förlorat 0 av sina 5 senaste.